AcasăNewsGeorge Copos, la iesirea din puscarie: "Ma simt rusinat"

George Copos, la iesirea din puscarie: „Ma simt rusinat”

La iesirea din penitenciar, George Copos a declarat ca merge direct la spital pentru a-si verifica starea de sanatate

Omul de afaceri George Copos simte din nou gustul dulce al libertatii dupa ce a fost eliberat conditionat, ieri, la un an de la incarcerare. La iesirea din penitenciar, Copos a marturisit ca a fost foarte greu in puscarie si singura alinare pe care a avut-o a fost cititul.

La iesirea din penitenciar, George Copos a declarat ca merge direct la spital pentru a-si verifica starea de sanatate

Fostul patron al Rapidului a executat o treime din pedeapsa, iar Tribunalul Bucuresti a hotarat, printr-o decizie definitiva, eliberarea lui din penitenciar.

Doua mari erori

„Ma simt rusinat. Sunt un om care a creat 5.000 de locuri de munca. Sunt un om care a facut in Romania peste 200 de milioane de euro investitii si nu vreau sa spun altceva decat ca eu am crezut enorm de mult in cea de-a treia putere in stat, puterea judecatoreasca. Am crezut si vreau sa cred intr-un stat de drept. Acum, eu sunt extrem de ingrijorat ca ai mei copii, Alexandra care a stat zece ani in Statele Unite ale Americii, care a facut cele mai mari universitati si masterate, nu mai vrea sa ramana in Romania”, a spus Copos la iesirea din Penitenciarul Jilava. Fostul finantator al Rapidului a adaugat ca, in viata, a facut doua erori, respectiv faptul ca s-a implicat in viata politica si ca a „cheltuit 30 de milioane de euro la fotbal”. „In penitenciar nu faci altceva decat sa citesti si daca citesti inseamna totul pentru un om care este lipsit de libertate. Recunosc ca aici, in aceste 400 de zile, am citit cat n-am citit in viata mea”, a spus Copos.

N-a scapat de emotii

George Copos are de executat patru ani de inchisoare, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis sa nu fie aplicat un spor de pedeapsa, in urma contopirii condamnarilor primite in dosarele „Loteria I” si cel privind transferurile de jucatori. Copos mai are un dosar, cunoscut ca „Loteria II”, in care este judecat pentru manipularea pietei de capital, spalare de bani, fals in inscrisuri si folosirea de informatii privilegiate. Cauza se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti, urmatorul termen fiind stabilit in 10 aprilie.

author avatar
Andrei Coman
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger