AcasăNewsGeorge Copos ar putea fi eliberat pe 25 februarie

George Copos ar putea fi eliberat pe 25 februarie

George Copos, fostul patron al Rapidului, are mari sanse sa fie primul personaj implicat in Dosarul Transferurilor care este eliberat conditionat.

Afaceristul a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor si la patru ani de inchisoare cu executare in Dosarul Loteria.

Magistratii au decis contopirea pedepselor si acordarea unui spor de sase luni de inchisoare la cea mai grea dintre cele doua pedepse, dar fostul patron al Rapidului a atacat decizia in instanta si a castigat, scapand practic de sporul de sase luni si ramanand cu o pedeapsa de numai patru ani de inchisoare.

Mai mult, fanatik.ro anunta ca, pentru ca are peste 60 de ani, George Copos are posibilitatea de a solicita eliberarea conditionata dupa ce a efectuat o jumatate din pedeapsa.

Insa Comisia de Liberare din cadrul Penitenciarului Rahova a luat act de toate activitatile prestate de fostul patron al Rapidului dupa gratii si a decis sa o propuna chiar mai repede eliberarea acestuia.

Astfel, pe 25 februarie va fi discutata posibilitatea ca George Copos sa fie eliberat conditionata. In cazul in care obtine un aviz favorabil este foarte posibil ca afaceristul sa fie eliberat chiar in ziua respectiva.

Despre George Copos se spune ca a avut un comportament ireprosabil in penitenciar, a scris o carte si a lucrat la tamplarie. Ar urma sa fie primul greu din fotbal condamnat in Dosarul Transferurilor si eliberat conditionat. Desi a primit o pedeapsa mai mica, Jean Padureanu, fostul patron al echipei de fotbal Gloria Bistrita, este grav bolnav si nu a putut munci sau scrie carti dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger