AcasăNewsGeoana, mesaj de incurajare adresat lui Hillary Clinton, dupa comotia cerebrala

Geoana, mesaj de incurajare adresat lui Hillary Clinton, dupa comotia cerebrala

(foto: b1)

Senatorul PSD Mircea Geoana s-a gandit, in a doua zi din an, si la Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, care a suferit recent o comotie cerebrala, careia i-a transmis un mesaj „de incurajare”.

(foto: b1)

”Mircea Geoana i-a transmis un mesaj de incurajare doamnei Hillary Clinton, Secretar de Stat al SUA, in contextul in care zilele acestea vestile legate de problemele de sanatate ale doamnei Clinton au facut inconjurul planetei”, se arata intr-un comunicat de presa, citat de realitatea.net.

Geoana i-a mai scris, miercuri, sefului diplomatiei americane ca in cei 15 ani de la semnarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA, cele doua state au lucrat impreuna pentru promovarea valorilor democratice. „Acest lucru se datoreaza in mare parte si activitatii dumneavoastra”, i-a transmis senatorul PSD care si-a exprimat, de asemenea, increderea ca Hillary Clinton va ramane in continuare un prieten al Romaniei.

Consilierul oficialului american, Philippe Reines, a anuntat, pe 30 decembrie, ca Hillary Clinton a avut nevoie din nou de interventia medicilor dupa ce un cheag de sange i-a obturat un vas sangvin, ca urmare a comotiei cerebrale suferite cu putin timp inainte de Craciun.

author avatar
Alina Costache
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger