AcasăNewsGeoana, haituit atat de Opozitie, cat si de Putere

Geoana, haituit atat de Opozitie, cat si de Putere

Mircea Geoana a intra in vizorul pedelistilor care vor sa-l inlature din fruntea Senatului

Culmea ghinionului pentru Mircea Geoana: desi PSD ii inghite frustrarile si il tine in fruntea Senatului, PDL ii coace debarcarea.

Mircea Geoana a intra in vizorul pedelistilor care vor sa-l inlature din fruntea Senatului

In mod normal, PDL ar trebui sa fie incantat de valurile pe care Mircea Geoana le face, periodic, in PSD si USL. Iata insa ca nu este asa, din moment ce secretarul general al PDL, Ioan Oltean, afirma cu subiect si predicat ca in coalitie se discuta inlaturarea pesedistului din presedintia Senatului. Motivul: “obstructionarea repetata” a activitatii Legislativului, argument valabil pentru toate grupurile parlamentare, fie vorba intre noi.

“Chestiunea inlocuirii lui Geoana trebuie aprofundata mai mult, pentru ca Mircea Geoana s-a dovedit in ultimul timp rau voitor cand a condus lucrarile Senatului si cand a respins orice initiativa care a venit din partea puterii”, explica Oltean, adaugand, culmea, ca Puterea “conteaza si pe PSD” in vederea atingerii respectivului tel. Singura parte buna pentru Mircea Geoana este ca el  poate folosi atacul pedelistului in apararea sa, la viitoarea (si apropiata) judecata care il paste in PSD.

author avatar
Simona Badulescu
175 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai nea Geoana, e ca pititicul ala urcat in stalpul de telegraf, de nici pompierii nu il mai dau jos. Dar se pare ca PDL ii matraseste pe toti dar ajutati de opozitie :)).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger