Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Generalul Toma Zaharia, jefuit in timpul parastasului

Generalul Toma Zaharia, jefuit in timpul parastasului

Autor:

Fostul general cu trei stele din MAI, Toma Zaharia, a fost pradat de hoti in timp ce se afla la sora sa acasa, la parastasul tatalui sau. Astfel, poliţiştii din Damboviţa au deschis o ancheta şi fac cercetari.

 

toma zaharia Generalul Toma Zaharia, jefuit in timpul parastasuluiCriminalistii au sosit imediat la fata locului, de unde au ridicat probe care i-au  ajutat sa ii identifice ulterior pe faptasi. Generalul a asteptat afara din casa sosirea oamenilor legii, pentru a nu distruge posibilele probe din locuinta. Anchetatorii i-au descoperit, in cateva ore, pe cei care au dat spargerea. Astfel, patru barbaţi, suspectaţi ca au spart casa din Tartareşti, din judeţul Damboviţa, au fost prinşi pe raza municipiului Bucureşti, avand asupra lor bunurile furate. Generalul sustine ca bunurile furate aveau mai mult o valoare sentimentala. Polititii au stabilit ca este vorba despre bijuterii din aur, ceasuri de dama şi barbateşti, precum şi bani. Valoarea totala a bunurilor sustrase a fost estimata la aproximativ 10.000 de euro. Totodata, anchetatorii sutin ca cei patru barbaţi aveau bilete de avion spre Portugalia. Barbatii au fost dusi la instanta cu propunere de arestare preventiva. Pe de alta parte, hotii se pare ca au dat mai multe spargeri in zona. Toma Zaharia este cel care a semnat acordul cu Germania pentru ridicarea vizelor pentru romani.


3 comentarii to Generalul Toma Zaharia, jefuit in timpul parastasului

  1. Takitaki

    Ar trebui recidiviștii eliberați politic se se îndrepte spre parlamentari și mai putin spre oameni de rand sa vadă ei ei ce e viol crima sau furt sa vadă prețul. La fel îndrept toti cei afectați de crime bătăi viol furt sa îndrepte votul nu numai antipsd dar sa boicoteze alegerile dacă aducem PSD la sub 20%e un câștig al democrației poate chiar la parlamentare!

  2. Takitaki

    La fel cer noii clase politice aflate în formare refacerea sistemului penitenciar din temelii. E imposibil sa scoți criminali recidiviști în serie fără sa le faci un test de eliberare fără sa pui brățări paza interdictii. La fel cer demisia lui Elmer de la justiție.

  3. Takitaki

    Dacă 80% din ei recidivează de ce dracu ai mai scoateți debililor?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!