AcasăNewsGeneralul SRI din spatele lui Ponta si Grindeanu

Generalul SRI din spatele lui Ponta si Grindeanu

Planul de a pune PSD sub controlul serviciilor nu este nici nou, nici munca de amatori.  In aceste zile, asistam la o rejucare a filmului in care serviciile folosesc oameni din interior ca Ponta si Grindeanu, pentru a debilita si, in final, pentru a subjuga PSD

Incepand cu 2012, social-democratii au castigat aproape toate alegerile electorale, fie in alianta, fie singuri, cum s-a intamplat anul trecut. Cu toate acestea, PSD nu a fost niciodata lasat sa conduca. Periodic, baietii din servicii au inventat scenarii si actiuni diversioniste pentru a-i scoate de la guvernare, indiferent de scorul social-democratilor in alegeri.

Criza si serviciile

 La mijloc nu este nicio coincidenta, iar PSD nu este cel mai ghinionist partid din Romania. Este vorba despre un plan bine pus la punct de servicii ca PSD sa fie controlat fie din interior, prin infiltrati, fie dat afara de la guvernare.  Unul dintre actorii principali ai planului anti-PSD este Gabriel Statescu, general SRI si apropiat al gruparii securiste Ghita-Ponta-Grindeanu. Prin intermediul acestuia, serviciile sunt conectate la fiecare decizie a Executivului, iar numirea sa drept consilier de stat in aparatul de lucru al premierului a fost urmata rapid de izbucnirea unei crize fara precedent in partid.

Cine este Gabriel Statescu?

 Firul evenimentelor este simplu. In luna martie, proaspatul premier Sorin Grindeanu l-a numit in Guvern pe generalul SRI, Gabriel Statescu, si el proaspat trecut in rezerva. Statescu a fost adus pe pozitia de consilier de stat, relatia sa cu premierul fiind una de durata. Conform CV-ului oficial, Statescu este fostul sef al Directiei Comunicatii si Tehnologia Informatiei din SRI, trecut in rezerva in 2017, dupa eliminarea lui Florian Coldea de la conducerea SRI, din cauza scandalului cu Sebastian Ghita. In calitate de sef al Directoratului de comunicatii si tehnologia informatiei, Gabriel Statescu a avut o relatie stransa cu omul de afaceri Sebastian Ghita. Firmele de IT aflate sub controlul acestuia au avut, de-a lungul timpului, numeroase contracte cu SRI, dar si cu alte servicii secrete. Iar despre relatia Ponta-Ghita s-au scris carti intregi. Numirea lui Statescu in Guvernul Romaniei si declaratia lui Sorin Grindeanu privind vechea prietenie care il leaga de generalul SRI, i-a trezit la realitate pe social-democrati. Reactia PSD, de expulzare a premierului Grindeanu, este riposta partidului in vechea batalie PSD-servicii.

author avatar
Andrei Coman
6.472 afisari

1 COMENTARIU

  1. Modificarile ABERANTE petrecute la nivelul societatii romanesti in ultimii 27 de ani SUNT cauzele regresului societatii romanesti. Impotriva NORMALITATII s-au dezvoltat in RO SECURISMUL SI CAPITALISMUL DE CUMETRIE sau CEL SALBATIC(sunt de 6 ori mai multi securisti decat in 1989 si de patru ori mai multi bugetari). Tot impotriva NORMALITATII sunt si actiunile continuate pana in ziua de azi a celor trei grupari de RECHINI mondiali ce s-au afisat in dec 1989 conduse de ION ILIESCU stalinistul, PETRE ROMAN israielianul si DUMITRU MAZILU americanul. Omenii lor au fost teroristii din dec 1989, tot ei au fost si sunt cei care au capturat RO dupa 1990 distrugand economia, apararea tarii, etc inclusiv viitoru poporului roman.STRUCTURILE STATULUI SUNT MAFIOTIZATE IAR LEGILE SUNT ELABORATE DE HOTI PENTRU BANDITI SI HAIDUCI. MASURILE ODIOASE DISPUSE DUPA 1990 DE CATRE CRIMINALII CARE AU CAPTURAT RO I-AU DETERMINAT PE ROMANI SA EMIGREZE. ILIESCU, CONSTANTINESCU, BASESCU SI IOHANNIS sunt capii groaparilor ROMANIEI parbusite abisal in mod ireversibil. ALELUIA…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger