AcasăNewsGata, se prabuseste si dosarul Popoviciu!

Gata, se prabuseste si dosarul Popoviciu!

Puiu Popoviciu, „lucrat” de SRI

Degringolada care a cuprins statul paralel dupa ultimele decizii ale Curtii Constitutionale pare a nu mai fi oprita de nimeni si de nimic, manifestarile „spontane” cu magistrati care fac circ pe scarile Curtii de Apel Bucuresti nefacand decat sa sublinieze si mai mult cat de infiltrata fusese lumea Justitiei de „tentaculele” generalului Dumitru Dumbrava, creatorul temutelor „campuri tactice” pe care SRI-ul „semana” dosare si „recolta” condamnari grele la inchisoare.

Puiu Popoviciu lucrat de SRI

Iar dupa intoarcerea  pe banda rulanta a unor alte dosare spectaculoase, iata ca tocmai ce este pe cale sa se prabuseasca si cel al omului de afaceri Puiu Popoviciu, unul intens mediatizat de propaganda statului paralel in perioada de glorie a acestuia. Iar cum legea raspunderii magistratilor urmeaza sa intre in vigoare in ciuda spaimei procurorilor si judecatorilor „colaborationisti”, iata ca, la chiar ultimul termen al dosarului ”Popoviciu – Baneasa”, Curtea de Apel Bucuresti a cerut totusi Directiei Nationale Anticoruptie sa precizeze clar care a fost implicarea Serviciului Roman de Informatii in aceasta controversata ancheta!

Pe ultima suta de metri

Si asta cu toate ca solicitarea aparatorului omului de afaceri refugiat la Londra, prin care acesta a cerut ca instanta sa solicite Directiei Nationale Anticoruptie sa transmita o adresa prin care sa precizeze daca Serviciul Roman de Informatii a fost implicat in dosarul Baneasa nu i-a picat deloc bine judecatorului Bogdan Tudoran.

Judecatorul Bogdan Tudoran cedeaza

Cel care, sa nu uitam, se incapataneaza de aproape doi ani sa judece dosarul cu latura civila nr. 4445/2/2016, perioada in care nenumaratele cereri intemeiate de recuzare a acestuia au fost respinse pe banda rulanta.Totul dupa ce acelasi judecator cu „vulnerabilitati” imense, dezvaluite in trecut de „National” pronunta, prin sentinta din 23 iunie 2016 condamnari de pana la noua ani de inchisoare in „lotul Popoviciu”, fara insa a stabili si daca exista vreun prejudiciu si care este acesta ! Asa ca, pentru a salva aparentele, a disjuns o latura civila din dosarul principal  nr. 9577/2/2012, pe care tot el o judeca, de doi ani de zile ! Iata insa ca, tinand cont de declasificarea de catre Parchetul General a protocolului incheiat in 2009 cu Serviciul Roman de Informatii si de deciziile Curtii Constitutionale 91/2018 si 802/2017, pana si judecatorul Tudoran nu a mai avut ce face si, pe ultima suta de metri a cerut DNA datele care vor arunca in aer si acest dosar ! Unul in care, dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate, omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost supus unui „filaj incrucisat” ilegal, atat SRI-ul, dar si ”acoperitii” SPP monitorizandu-l pe acesta pentru indeplinirea „comenzii” venite de la fostul presedinte Traian Basescu !

author avatar
Andrei Coman
2.348 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger