AcasăNewsGata! S-a prins si Bruxelles-ul cine este Monica Macovei

Gata! S-a prins si Bruxelles-ul cine este Monica Macovei

Monica Macovei ne lasa sedusi si abandonati

Doamna ex-procuror, ex-ministru, nu stiu daca sunt mai multe ex-uri, Monica Macovei mai pe scurt, vaduveste spiritul european de o prezenta antiromaneasca de cea mai buna calitate. Si-a dat demisia din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni. Tara intreaga e in lacrimi ca nu mai are cine sa o muste de fund. Nu pe Monica. Invers.

Monica Macovei ne lasa sedusi si abandonati

Ea, de fapt, nu are ceva cu Romania in mod special. Poate doar la modul general, cand Justitia nu vrea sa mearga pe unde ii arata ea cu betigasul.

Hai noroc!

Nici cand a vrut sa o impuna ministru al Justitiei pe Cristina Gusseth nu ne-a vrut raul. Voia sa ne arate ca un elctro-nu-stiu-cum poate conduce un minister. La Justitie, ca acolo avea si ea interesul. Sa continue reformele picurate de ea in urechea lui Basescu? Poate, desi eu cred ca, daca tot avea experienta in electro-nu-stiu-ce, Gusseth urma sa schimbe becurile la arhiva SIPA, ca sa vada si Monica pe unde calca. Supararea ei a venit pe motiv ca Ponta urma sa ia cuvantul la summitul Aliantei asteia, la sfarsitul lui martie. Zice ea ca „prezenta inculpatului Victor Ponta ca vorbitor la o reuniune a ACRE este o eroare, un demers de subminare a valorilor si principiilor enuntate de Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni si un act de sfidare a cetatenilor cinstiti din Romania si din toate statele europene”. Are dreptate, si eu i-am vazut pe motogani si pe lipoveni indignati. Nu de Ponta, ci pentru ca nu inlegeau de ce nu bea duduia o palinca sau un samagon, ca sa-i treaca. Cata palinca? E, asta-i acum! Si mie-mi parca imi pare rau ca pleaca. Cine se mai inhama, de acum incolo, sa ne impinga jos din Europa? Cand mai aveam si noi putin sa ajungem la marginea planetei, iote cum Monica pleaca si ne lasa fara echilibru  european. Echilibrul ala care ne face sa stam intinsi pe dusumea, fara sa ne sprijinim de nimic. Pai, din asta, numai c-o bere iti revii. Hai noroc!

author avatar
Valentin Boeru
353 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger