AcasăNewsGata cu caldura! Joi si vineri, NINSORI SI VISCOL!

Gata cu caldura! Joi si vineri, NINSORI SI VISCOL!

Meteorologii prognozeaza ca incepand de joi se intorc ninsorile, iar mercurul din termometre va cobori pana la -14 grade Celsius, pe timpul noptilor, in zonele depresionare.

Potrivit ANM, joi, in prima parte a zilei vremea va fi placuta, iar vantul va sufla slab. De dupa-amiaza, insa, norii si ploile se extind pana spre seara in Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Vantul se va intensifica in sudul si sud-estul tarii si va sufla in rafale sustinute.

In noaptea de joi spre vineri va ploua in partea de sud a tarii, iar in Moldova si in zonele de munte se vor semnala ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in Bucovina si ajung pana la 11, 12 grade in sud-est.

In Bucuresti dimineata de joi va fi placuta, soarele se va vedea printre nori, iar temperatura va creste spre o maxima de 7, 8 grade, dar spre seara cerul se va innora, ia noaptea va ploua, cantitatile de apa fiind insemnate.

Vineri deja putem vorbi de o iarna in toata regula cu vant, ninsoare si polei. Vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare in toate regiunile tarii, insa, in Dobrogea vor predomina ploile, iar in Oltenia si Muntenia la inceputul zilei se vor semnala lapovite. In Moldova si la munte ninsoarea va fi viscolita.

Temperatura aerului continua sa scada, astfel vineri la amiaza se vor inregistra intre -7 grade la Suceava si 7 grade la Constanta.

Capitala nu este nici ea ocolita de revenirea iernii. Ploaia se va trasforma rapid in ninsoare, iar vantul va fi moderat cu intensificari. Temperatura maxima va fi de 1 grad.

author avatar
Alina Costache
789 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger