AcasăNewsGata! Ciolos nu mai vrea in UE

Gata! Ciolos nu mai vrea in UE

Fostul premier crede ca ar mai avea sanse sa ii pacaleasca, inca o data, pe romani

In sfarsit, zarurile au fost aruncate. Julien, fostul premier, a avut mana buna. Au picat cum nu se poate mai bine. Unii spun ca mesajul lansat de el este unul foarte dur, un avertisment dat clasei politice, care trebuie sa ia in serios preluarea conducerii Consiliului Uniunii Europene in 2019 de catre Romania. In ce calitate face asta nu se stie, pentru ca el nu reprezinta nimic. Si pe nimeni. Alte voci zic ca ar fi vorba de un semnal clar ca isi pregateste intrarea in politica. Eu cred ca, mai degraba, da de veste ca nu mai vrea in UE si ca s-a saturat de ea ca de o soacra betiva.

Fostul premier crede ca ar mai avea sanse sa ii pacaleasca inca o data pe romani

Dupa un an de guvernare cu performante zero si cu ministri improvizati, sa vii sa vorbesti despre politica pe care ai vrea sa o faci mi se pare un act de tulburare launtrica. Nu grava, dar suficienta pentru a starni compasiunea prostilor, dar si dorinta de a da cu pietre.

Trimisi dupa tigari si apa plata

Ne pune Dacian in tema ca, atunci cand nu avem ambitii si viziune, suntem doar consumatori de politici europene. Frumos potriveste el vorbele, Doamne! Nu te-ai fi asteptat la asemenea mestesug din partea unuia care a venit cu un Guvern facut pe genunchi, a carui unica politica s-a dovedit a fi incremenirea Romaniei intr-un peisaj de saracie crunta. Cat despre ambitii si viziuni, degeaba le-am fi avut noi, el le-a promovat pe cele impuse de Juncker, ca de aia l-a trimis aici. Si mai susura Julien ca a duce la bun sfarsit treaba asta cu presedintia Consiliului UE tine si de felul in care este vazut Guvernul, de credibilitatea lui, in asa fel ca celelalte state sa ne asculte. Desigur! Cu un Guvern calcat in picioare de Iohannis, anchetat abuziv cand emite acte legale si cu multimi furioase mintite si instigate la daramarea lui, de acelasi Iohannis, vom avea o credibilitate fara egal. Vom fi singurii din istoria UE trimisi dupa tigari si apa plata ori de cate ori vom deschide gura.

Ne-am cam saturat de Europa

Circul verbal cu arome politice al lui Ciolos este insa nebanuit in resurse. „Vom avea ocazia sa dam tonul unei Europe asa cum ne dorim noi”, zice el increzator in nu se stie ce, in nu se stie cine. Pai, noi am vrea o Europa care sa nu se mai uite la Iohannis ca la Mesia din Carpati si o Europa care sa ne mai scuteasca de povetele gretoase privind casatoriile gay. Sau asta nu se poate?  Am mai vrea si o Europa care sa nu ne mai bombardeze cu deseurile ei alimentare, in timp ce produsele romanesti ori se strica pe camp, ori nu mai au loc in rafturi. Am mai vrea o Europa care sa nu se mai uite la noi ca la niste giboni cu portjartier sau sa ne trateze ca pe sclavii ei. Nici asta nu se poate? Bine, atunci vrem o Europa care sa ne scuteasca de Europa! „Sa nu mai facem cum spun cei de la Bruxelles”, subliniaza Julien intr-un elan pe care il poti banui patriotic. Asa, carevasazica! Si tu te-ai saturat de Europa asta care ne invata, vorba lui Ilie Serbanescu, cum sa aprindem becul in tara si sa platim curentul in Italia, de parca am folosi curent italian? De Europa asta care ne invata cum sa tragem apa la toaleta in Romania si s-o platim in Franta, de parca ne-ar aduce Francois Hollande apa cu sacaua?

author avatar
Valentin Boeru
3.008 afisari

8 COMENTARII

  1. Ba, gunoiule de presa , pe nume Valentin Boeru , de ce nu publici integral ce a spus Ciolos ?! Daca erai in oricare tara europeana , gurnalistule , zburai din presa cu un sut in cur si cu o amenda ,de o tineai minte , lepra ordinara !!

    • Pe Ciolos ala de care vorbeste Boeru il stiu, dar asta de care vorbesti tu cine este, Lepadatule?

    • E si asta un talent, sa te pricepi sa dai unuia peste nas cu propriile lui cuvinte. Dumneavoastra, d-le Lepadatu sau Lapadatu, in afara de injuraturi, va pricepeti si la altceva?

  2. Pentru doi centi pe ora,dar de aur de 24 carate,mercenarul isi continua indeplinirea ordinelor stapanilor acestei colonii.A cam ramas fara doua salarii concomitente,poate doar fara unul,cel de salariat/mercenar nu-i mai ajunge fiind invatat cu prea mult.

  3. in afară de lepădătură danuț, pe cioloș asta nu il vrea nimeni, nici măcar nicușoroș dan..băi nu mai scrieți de caricatură asta..dacă vrem să citim de debușeul ăsta accesăm site-uri securiste

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger