AcasăNewsGasita in viata, printre ruine, la 15 zile dupa cutremurul din Italia!...

Gasita in viata, printre ruine, la 15 zile dupa cutremurul din Italia! (VIDEO)

O alta veste buna, din directia salvatorilor italieni aflati inca in zonele afectate de cutremurul de acum doua saptamani.

Pentru multi a fost un miracol, pentru altii o dovada in plus a faptului ca mitul conform caruia o pisica are 9 vieti e cat se poate de real. Si asta dupa ce o felina a fost gasita in viata la 15 zile de la cutremurul care a devastat Amatrice, dar si alte orase din Italia. Slabita si insetata, pisica a mai avut putere sa miaune, de parca a inteles ca doar asa va fi auzita si salvata mai repede. A fost scoasa de sub daramaturile sub care unda de soc a prins-o, impiedicand-o sa iasa singura la lumina, pentru a scapa de chin.

Romeo, scos de salvatori pe brate, in urma cu 6 zile

Doar ea stie cum a supravietuit, insa e clar ca s-a descurcat! Pisica devine, astfel, al treilea animal a carui poveste a devenit cunoscuta lumii intregi, dupa cea a lui Romeo, cainele care a supravietuit 9 zile sub daraturi, tot in Amatrice, dar si a unei alte pisici, recuperata de salvatori la cinci zile de la seismul din dimineata zilei de 24 august.

Cutremurul estimat de expertii italieni la 6 grade pe Richter a fpst unul de suprafata, efectele miscarii telurice fiind greu de estimat. Au fost inregistrate peste 290 de decese, printre victime numarandu-se si 11 romani, dar si sute de persoane ranite sau date disparute, multe dintre cazuri chiar la Amatrice, localitate grav afectata de seismul urmat de sute de replici.

[youtube]uRfeiz6k2Dc[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger