Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gasita in viata, printre ruine, la 15 zile dupa cutremurul din Italia! (VIDEO)

Gasita in viata, printre ruine, la 15 zile dupa cutremurul din Italia! (VIDEO)

Autor:

O alta veste buna, din directia salvatorilor italieni aflati inca in zonele afectate de cutremurul de acum doua saptamani.

 

pisi Gasita in viata, printre ruine, la 15 zile dupa cutremurul din Italia! (VIDEO)Pentru multi a fost un miracol, pentru altii o dovada in plus a faptului ca mitul conform caruia o pisica are 9 vieti e cat se poate de real. Si asta dupa ce o felina a fost gasita in viata la 15 zile de la cutremurul care a devastat Amatrice, dar si alte orase din Italia. Slabita si insetata, pisica a mai avut putere sa miaune, de parca a inteles ca doar asa va fi auzita si salvata mai repede. A fost scoasa de sub daramaturile sub care unda de soc a prins-o, impiedicand-o sa iasa singura la lumina, pentru a scapa de chin.

catel Gasita in viata, printre ruine, la 15 zile dupa cutremurul din Italia! (VIDEO)

Romeo, scos de salvatori pe brate, in urma cu 6 zile

Doar ea stie cum a supravietuit, insa e clar ca s-a descurcat! Pisica devine, astfel, al treilea animal a carui poveste a devenit cunoscuta lumii intregi, dupa cea a lui Romeo, cainele care a supravietuit 9 zile sub daraturi, tot in Amatrice, dar si a unei alte pisici, recuperata de salvatori la cinci zile de la seismul din dimineata zilei de 24 august.

Cutremurul estimat de expertii italieni la 6 grade pe Richter a fpst unul de suprafata, efectele miscarii telurice fiind greu de estimat. Au fost inregistrate peste 290 de decese, printre victime numarandu-se si 11 romani, dar si sute de persoane ranite sau date disparute, multe dintre cazuri chiar la Amatrice, localitate grav afectata de seismul urmat de sute de replici.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!