AcasăNews„Game of Thrones”, la final. Milioane de fani, in “doliu”

„Game of Thrones”, la final. Milioane de fani, in “doliu”

Azi-noapte, fanii si-au luat adio de la „Game of Thrones”. Suparare mare in toata lumea, dar, mai cu seama, unii patroni ar putea resimti din plin astazi terminarea serialului. Milioane de fani ai productiei fenomen ar prefera sa chiuleasca azi de la serviciu intr-o asa zisa perioada de doliu.

Circa 4,9 milioane de americani inclusi intr-un sondaj au declarat ca isi vor prelungi „perioada de doliu”, dupa sfarsitul serialului, si vor alege sa lipseasca de la serviciu luni dimineata, multi dintre ei invocand, cel mai probabil, probleme medicale, se arata intr-un sondaj realizat Instutul „Kronos” pentru Forta de Munca. Aceasta cifra se adauga celor 5, 8 milioane de angajati care au fost la munca in noaptea de duminica spre luni si care, conform sondajului, s-au gandit sa ati ia liber a doua zi sau vor absenta din ratiuni medicale, ori vor cere sa lucreze de acasa. Per total, ultimul episod din serialul „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” a scos, la ora la care cititi, pe „tusa” aproape 27,2 milioane de muncitori americani in noaptea trecuta. Ganditi-va ca aceeasi situatie este aplicata la nivel mondial, fiind cunoscut succesul planetar al serialului. Totusi, trebuie sa spunem ca ultimul sezon din „Game of Thrones” i-a dezamagit cumplit pe fani, fiind initiata chiar si o petitie online pentru rescrierea scenariului celui de-al optulea – pentru ca productia „merita sa aiba un final clar”.  „Refaceti «Game of Thrones, sezonul 8», cu scenaristi competenti”, este titlul petitiei, care a fost creata pe 9 mai si semnata deja de un milion de oameni. (A.C.)

Inca de la lansare, in 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani si un Peabody Award. Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cantec de gheata si foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o actiune amplasata intr-un tinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din „Urzeala tronurilor”.

author avatar
Andrei Coman
644 afisari

2 COMENTARII

  1. Cei mai spalați pe creier de pe planeta! Cine ar mai provoca razboaie continuu de peste 70 de ani daca n-ar exista ei..? Nimeni!

  2. Mai milioane de prostanaci daca vreti filme cu zmei adevarati uitati-va la superproductia Mihai Viteazul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger