AcasăNewsGalati: Inundatiile amana inceputul scolii in mai multe unitati de invatamant!

Galati: Inundatiile amana inceputul scolii in mai multe unitati de invatamant!

Ploile care au cazut in ultimele ore in Galati au facut prapad. Mai multe case, gospodarii, dar si unitati de invatamant au fost inundate.

Cinci scoli din judetul Galati nu isi vor deschide portile luni, 16 septembrie. Acestea vor ramane inchise din cauza pagubelor produse de ploile abundente. In unitatile de invatamant afectate de precipitatiile insemnate cantitativ, instalatiile electrice au fost distruse, iar salile de clasa inundate.

Intr-un comunicat transmis de Inspectoratul Judetean Galati se arata ca cinci scoli nu vor incepe cursurile luni, 16 septembrie.

“Inspectoratul Scolar Judetean Galati a transmis MEN situatia unitatilor de invatamant care nu vor fi deschise in data de 16 septembrie, prima zi de cursuri a anului scolar 2013-2014. Conform datelor furnizate pana joi, 12 septembrie, cinci scoli nu-si vor putea primi elevii din cauza avariilor produse de inundatii. Acestea sunt Scoala Gimnaziala nr.1 din comuna Baleni, Scoala Gimnaziala „Elena Negri”, din comuna Costache Negri, Scoala Gimnaziala „Prof. Emil Panaitescu” din comuna Cudalbi, Scoala Gimnaziala nr.1 din comuna Frumusita si Scoala Gimnaziala „Alexandru Moruzi” din comuna Pechea. In unitatile de invatamant afectate de ploile torentiale, cladirile au fost inundate, iar instalatiile electrice distruse. ISJ Galati va realiza o actualizare a datelor in cursul zilei de vineri, 13 septembrie”, se arata in comunicat.

author avatar
Anca Murgoci
2.499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger