AcasăNewsGagicile lui Mazare, ramase pe mana juniorului

Gagicile lui Mazare, ramase pe mana juniorului

Radu Mazare considera ca arestarea sa si dosarele penale sunt “o bataie de joc si o loterie”. In plus, desi incearca sa faca fata noilor conditii de viata, primarului suspendat al Constantei ii lipsesc soarele, sportul, dar si fetele. La ultimul capitol, Mazare poate sta linistit ca are cine sa le distreze si sa le tina de cald pana iese din arest.

Fetele lui Radu Mazare sunt scoase la cafele de juniorul Raducu

”Se bucura ca a vazut sorele. Statea la geam, cu fata la soare. Ii lipsesc soarele si sportul. In rest, ce sa faca, bine”, a afirmat Raducu Mazare, dupa ce si-a vizitat tatal in arest.

“Unele fete ii si scriu”

Raducu Mazare

Raducu Mazare a mai spus ca tatal sau a participat saptamana trecuta la o slujba religioasa, iar de Paste a mancat drob si a ciocnit oua rosii cu colegii de celula, cu care se intelege bine. Fiul lui Radu Mazare a mai spus ca acesta s-a plans de toata situatia prin care trece, apreciind ca ”totul este o bataie de joc si o loterie” si aratandu-se nemultumit de faptul ca nici dupa doua saptamani judecatorul nu a motivat decizia de arestare. Intrebat daca a preluat rolul tatalui sau, Raducu Mazare a spus ca le scoate la cafele pe prietenele tatalui sau si ca ”pe partea de socializare” se descurca: ”Eu ii mai scot prietenele la cafele, iar bunica are grija de casa. Pot sa fiu inlocuitor pana intr-un punct, nu pot sa fiu inlocuitor complet, dar pe partea de socializare ma descurc”. Despre posibilitatea ca primarul Constantei sa fie vizitat in arest de fete, Raducu Mazare a spus: ”Unele dintre ele ii si scriu. Daca ne-ar lasa sa venim zece, am veni, dar nu ne lasa. S-ar fi bucurat sa vada o pata de culoare dupa atata gri acolo jos”.

author avatar
Andrei Coman
1.696 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger