AcasăNewsGaga, o Lady suspendata de fund!

Gaga, o Lady suspendata de fund!

Super show la Houston, inaintea finalei Ligii Nationale de Fotbal American: Lady Gaga a plonjat, agatata in corzi, din varful cupolei NRG Stadium,  pe scena amenajata pe gazon, la 79 de metri mai jos, unde urmau sa joace Atlanta Falcons si New England Patriots.

“Aterizarea” cantaretei a fost insotita de sute de drone si o multime de efecte speciale, care au luminat atmosfera in culorile steagului american.

De altfel, Lady Gaga si-a inceput recitalul intr-o nota nationalista, interpretand “God Bless America” si “This Land is Your Land”, insa s-a abtinut de la comentarii belicoase impotriva presedintelui Donald Trump, multumindu-se sa-i salute pe spectatori: “Buna ziua Houston, buna ziua, lume, suntem aici pentru a va face sa va simtiti bine!” Dupa treisprezece minute, cantareata si-a incheiat evolutia  pe o scara, aruncandu-se din nou in gol, spre public, cu o minge de fotbal american in maini. Finala Super Bowl a fost urmarita de peste 110 milioane de americani si a fost castigata de “patriotii” de la New England.

Super Bowl 2017 a inregistrat si o premiera, de data asta de la Vatican: un videoclip, proiectat de ecranele uriase ale stadionului din Houston, in care Papa Francisc le-a spus spectatorilor ca “astfel de evenimente sportive au o simbolistica profunda, aratand ca este posibil sa se construiasca o cultura a  intalnirii intre oameni si o lume a pacii.” Fan declarat al sportului, Suveranul Pontif a mai publicat mesaje, pe Twitter, cu ocazia Jocurilor Olimpice si a Cupei Mondiale la fotbal.

author avatar
Bogdan Borcea
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger