AcasăNewsGaddafi tinea un „harem” de sclave sexuale in subsolul palatului

Gaddafi tinea un „harem” de sclave sexuale in subsolul palatului

Moammer Gaddafi

Fostul lider libian, Moammer Gaddafi, avea un apetit sexual greu de satisfacut. In „crize” ii poseda si pe unii ministri. Si pe sotiile si fiicele apropiatilor sai.

Moammer Gaddafi
Mai toate „virginele” din garda de corp erau violate de Gaddafi
In asteptarea condamnarii, Mansour Daou povesteste despre orgiile lui Gaddafi

Fostul sef al securitatii lui Gaddafi, Mansour Daou, iar rupe tacerea in privinta orgiilor sexuale ale „sefului”. O tot rupe de vreo doi ani incoace si tot n-a terminat. Ca de-aia era si botezat „cutia neagra a lui Gaddafi”. Mansour Daou sustine ca un intreg departament, cel de protocol, a fost infiintat numai ca sa-i procure femei lui Gaddafi. Acesta era condus de Nuri Mesmari, care era poreclit „generalul curvelor”. Pentru ca asa le gratula Gaddafi pe femeile pe care le viola. Si a violat sute, conform lui Daou. Cele pe care le placea in mod deosebit erau duse in subsolul palatului sau din Tripoli, la „harem”, de fapt niste celule ca de inchisoare. Cand voia sa-si bata joc de oamenii din subordine, care aspirau la slujbe inalte, Gaddafi le facea „avansuri”. La propriu. Direct lor sau fiicelor si nevestelor acestora.

In timpul vizitelor de stat, Gaddafi avea la dispozitie si garda sa de femei, mai toate violate de el, plus „grupul de jurnaliste”, sclavele sexuale preferate.

author avatar
Adina Mutar
1.455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger