AcasăNewsGabriela Firea, la Parchetul General: Intotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Gabriela Firea, la Parchetul General: Intotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Primarul Capitalei a ajuns, cu doar cateva minute inainte de ora 11, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte, promitand ca va face o declaratie „extinsa” in fata presei, dupa ce va fi discutat cu procurorul care a chemat-o la audierile de marti.

 

UPDATE: La iesirea de la audieri, dupa mai bine de trei ore de cand ajunsese la Parchet, Firea a anuntat ca a dat declaratii in calitate de martor. „Am raspuns tuturor intrebarilor dlui procuror am adus si inscrisuri in sprijinul afirmatiilor mele”, a sustinut primarul Capitalei. Aducand in discutie faptul ca e vorba despre o ancheta in curs, drept urmare nu poate da prea multe detalii despre audiere, Firea a mai spus ca „a fost vorba despre elemente care sunt in responsabilitatea Primariei Capitalei si in atributiile primarului general sau a viceprimarului”.

–––––

„Voi raspunde intrebarilor domnului procuror care m-a contactat si care mi-a spus ca trebuie sa fiu audiata in dosarul care este acum in ancheta, privind interventia jandarmilor la mitingul de pe 10 august”, a sustinut Firea.

„Intotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente”, a tinut, totodata, sa sublinieze primarul Capitalei, raspunzand unei intrebari.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firea cit a lucrat in TVR in perioada 1996-2000 era foarte anti PSD inversunata chiar- daca taranistii la putere atunci o dadusera afara din casa in care locuia cu chirie (retrocedata dubios cum se proceda inca de atunci) si statea in genunchi in fata puterii de atunci in speta CDR-ul.Jocurile pe care le face acum sunt antiPSD clar ea ar vrea sustinere de la ambasade ca sa candideze la presidentia Romaniei.Adica se vrea varianta la slugarnicia lui klaus in fatza ambasadelor.Si o doare in cur de votul romanilor caci stie ca nu votul romanilor alege presedintele tarii inca din 1996…Ar trebuii pishectata din PSD,caci a inceput sa faca jocurile lui Pandele-UNPR ,parte a statului paralel! Dragnea si-o va lua in bot de la aceasta tupeista,venita la Bucuresti ca toate prompteristele din televiziuni tocmai din moldova unde isi rupsese foamea gatul..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger