AcasăNewsSocial-democratul Gabriel Vlase, propus la sefia SIE

Social-democratul Gabriel Vlase, propus la sefia SIE

O informatie de ultima ora venita din directia Cotrocenilor indica faptul ca presedintele il propune pe social-democratul Gabriel Vlase in fruntea Serviciului de Informatii Externe.

Nominalizarea a fost trimisa de Klaus Iohannis, in cursul zilei de joi, Parlamentului. Mai precis, presdintele a adresat o scrisoare lui Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat, in calitatea sa de presedinte al Senatului, si lui Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, „in care propune numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase”, se mentioneaza in comunicatul Presedintiei. Propunerea urmeaza sa fie supusa votului parlamentarilor.

Deputatul bacauan are 47 de ani si este absolvent al Colegiului National de Aparare si doctor in stiinte militare si informatii, la Academia Nationala de Informatii. Vlase este vicepresedinte al Camerei si face parte din Comisia pentru aparare, cat si din Comisia speciala comune a Camerei Deputatilor si Senatului privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale.

Nominalizarea vine dupa ce SIE ramasese fara director in septembrie 2016, cand Mihai Razvan Ungureanu demisionase din aceasta postura, in tot acest timp conducerea Serviciului fiind asigurata de adjuncti.

sursa foto: facebook.com/gabriel.vlase

author avatar
Cristina Stefan
500 afisari

1 COMENTARIU

  1. Datorită ăstuia alerga Traian Băsescu cu procurorii prin Oltenia după alegătorii care nu toți îl votaseră, ? Remarcați și fapul că în Afganistan Traian Băsescu a obținut majoritatea voturilor exprimate, când alerga cu procurorii după alegătorii din Oltenia ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger