AcasăNewsGabriel Sandu, audiat la ICCJ: "Am fost cel mai prost ministru din...

Gabriel Sandu, audiat la ICCJ: „Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei”

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, a fost audiat, luni, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul Microsoft, Sandu a fost audiat alaturi de alte nume grele precum afaceristii Dorin Cocos si Dumitru Nicolae sau Gheorghe Stefan, primarul suspendat de la Piatra Neamt.

Exista informatii conform carora Gabriel Sandu, Dorin Cocos si Dumitru Nicolae si-au recunoscut faptele comise in dosarul Microsoft. In aceste conditii, in cazul unor condamnari, ei pot beneficia de reducerea pedepselor cu o treime.

Mai mult, exista informatii conform carora cei trei au facut mai multe denunturi, Dorin Cocos recunoscand chiar ca banii din spagi au fost folositi in campania prezidentiala a lui Traian Basescu.

De remarcat ca Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, a avut puterea sa recunoasca, in fata magistratilor, ca „am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei”.

„Perioada in care am fost ministru a fost cea mai proasta perioada din viata mea. Am crezut ca am fost un ministru destept, dar am realizat ca sunt cel mai prost ministru din istoria Romaniei”, a fost mesajul transmis de Gabriel Sandu.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger