AcasăNewsGabriel Oprea, cu explicatii la Sectia speciala: am dat o declaratie de...

Gabriel Oprea, cu explicatii la Sectia speciala: am dat o declaratie de martor

Fostul ministru de Interne, judecat pentru moartea lui Bogdan Gigina

Dupa ce, in prima faza, s-a aflat ca jurnalistul Ion Cristoiu a mers, in cursul zilei de joi, pentru a oferi lamuriri la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie cu privire la poza atasata la dosarul in care se fac cercetari dupa ce Sebastian Ghita a facut o plangere pe numele fostei sefe a DNA, si liderul UNPR a venit la aceeasi Sectie speciala.

„Am fost chemat ca martor si am dat o declaratie de martor”, a declarat fostul vicepremier Oprea. Fara sa spuna cu subiect si predicat in ce dosar anume, s-a subinteles ca ar fi vorba de aceeasi cauza, avand in vedere ca liderul UNPR a afirmat, pentru Antena3, ca a dat declaratii intr-o cauza in care „un cetatean roman a facut o plangere penala unui magistrat roman”.

Totodata, intrebat despre seara alegerilor din 2009, Oprea a tinut sa puncteze, cu referire la evenimentul din „sufrageria” sa, ca „a fost o cina privata care nu incalca nicio lege”. „Am fost amic cu Sebastian Ghita. (…) Romania are nevoie (…) de o justitie puternica (…) nu are nevoie sub nicio forma de abuzuri”, a mai declarat Oprea, pana sa plece de la Sectia speciala.

239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger