AcasăNewsFurtuna in Italia, 4 persoane decedate

Furtuna in Italia, 4 persoane decedate

Cod galben de vreme rea in Peninsula, vantul violent care s-a abatut asupra centrului ţarii a provocat moartea a patru persoane printre care si a unui adolescent.

Printre victime se numara si un cetaţean roman, Vasile Nechifor, 45 de ani,  a fost strivit de un pin doborat de rafale, in timp ce se afla la volan pe o strada din Guidonia Montecelio. Tanarul de 14 ani a fost ucis dupa ce tatal sau, aflat pe acoperisul locuinţei lor din Capena, s-a prabusit peste el, doborat de o rafala. Doi septuagenari au fost ucisi in urma prabusirii unui zid in apropiere de Frosinone, in timp ce paza de coasta italiana a anunţat ca o nava sub pavilion turc a esuat in timp ce incerca sa se refugieze in portul Bari. Serviciul de Protecţie Civila a emis alerte de cod galben pentru regiunile Basilicata, Calabria si Sicilia, unde pot avea loc furtuni, alunecari de teren si inundaţii.

Informam cetaţenii romani ca anumite regiuni din centrul si sudul Italiei – Toscana, Umbria, Lazio, Ambruzzo, Campania, Puglia, Molise – se confrunta cu fenomente meteorologice intense, caracterizate de ploi si vant foarte puternic, mai ales in zonele de coasta, a informat Ambasada Romaniei la Roma.

author avatar
Andrei Coman
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger