AcasăNewsFURTUNA IN CAPITALA: Barbat grav ranit si tramvaie blocate FOTO

FURTUNA IN CAPITALA: Barbat grav ranit si tramvaie blocate FOTO

Un barbat a intrat in stop cardiorespirator dupa ce, in timpul furtunii, un panou a cazut peste el, in cartierul bucurestean Militari, el fiind stabilizat de un echipaj SMURD, in timp ce mai multe tramvaie sunt blocate.

Barbatul, in varsta de 20-25 ani, a suferit traumatisme grave de tip cranio-cerebral si facial, a mai spus coordonatorul SMURD Bucuresti. Potrivit lui Oprita, echipajul SMURD sosit la fata locului a intervenit pentru resuscitarea barbatului, insa prognosticul era rezervat, a mai spus Oprita.

Tot miercuri, in cartierul Crangasi, o parte din schelele folosite la reabilitarea unui bloc s-au prabusit din cauza vantului, iar in cartierul Bucurestii Noi a cazut un copac, avariind trei masini, a declarat, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel. Schelele au cazut pe un chiosc de ziare si pe doua autoturisme aflate in zona, nefiind inregistrate victime, a precizat Vasile Daniel.

Tramvaie blocate

Circulatia tramvaielor din Capitala este blocata, miercuri seara, in doua zone ale liniilor 16, 36 si 41, din cauza furtunii, au declarat, reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB). Primul blocaj se inregistreaza, de la ora 18.30, pe strada Maica Domnului, unde tramvaiele 16 si 36 nu pot circula din cauza unei crengi care blocheaza linia.

Pe linia 41, de la ora 18.45, circulatia este blocata la Piata Crangasi, pe sensul spre Piata Presei Libere, dupa ce pantograful unui tramvai a ramas agatat in reteaua de contact, au precizat sursele citate. Echipajele de interventie ale RATB intervin in ambele zone, pentru deblocarea circulatiei.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna, care vizeaza aproape toata tara, inclusiv Capitala, in intervalul miercuri, ora 12.00 – joi, ora 9.00

author avatar
Ciprian Purice
528 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger