AcasăNewsFurtuna a facut ravagii: Doua trenuri cu sute de calatori, blocate in...

Furtuna a facut ravagii: Doua trenuri cu sute de calatori, blocate in camp

Sute de calatori aflati in doua trenuri, in Caras Severin, au trecut prin momente de groaza dupa ce trenurile in care se aflau au ramas blocate in camp timp de mai multe ore. Printre ei se afla si un copil in varsta de 5 ani, bolnav, care avea nevoie de insulina.

Sute de oameni au ramas blocati in camp, duminica dimineata, peste patru ore, dupa ce mai multi copaci au fost doborati de vant pe calea ferata si peste cablurile de inalta tensiune, in urma unei furtuni, noteaza romaniatv.net.

„Peste 300 de persoane au ramas blocate in doua trenuri de calatori in judetul Caras-Severin, intr-o zona de defileu cu vegetatie abundenta, dupa ce mai multi copaci au cazut peste linia ferata si peste cablurile de inalta tensiune, in urma unei furtuni. Printre pasageri s-a aflat si un copil dependent de insulina, pentru care insa nu au fost solicitate interventii speciale”, potrivit unui comunicat emis de CFR Calatori.

Tensiunea a fost intrerupta in linia de contact dintre Crusovat si Domasnea Cornea. Trenurile IR 1696 Timisoara – Bucuresti Nord si IR 1695 Bucuresti Nord – Timisoara au stationat pana la interventia cu locomotiva Diesel. Mai multi angajati de la Infrastructura au intervenit in zona pentru eliberarea liniei ferate.

Circulatia a fost reluata cu intarzieri de aproximativ de 280 minute pentru trenul care venea de la Timisoara la Bucuresti si de 120 de minute pentru trenul care circula pe ruta Bucuresti Nord – Timisoara, potrivit CFR Calatori.

author avatar
Alina Costache
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger