AcasăNewsFurtuna a facut prapad in Bucuresti: Oameni raniti, copaci doborati de vant

Furtuna a facut prapad in Bucuresti: Oameni raniti, copaci doborati de vant

Vijelia de joi dupa-amiaza a facut dezastru in Capitala. Vantul puternic a doborat mai multi copaci, panouri publicitare, dar si un cort in care era amenajat un spatiu comercial. Mai multi oameni au fost raniti.

Echipajele de interventie au fost solicitate in mai multe zone din Capitala, dupa ce oamenii care n-au mai apucat sa se adaposteasca din calea furtunii au fost lovit de crengile copacilor rupti de vant. Un panou publicitar a cazut in zona Unirii din Bucuresti, ranind doua persoane. De asemenea, mai multi bucuresteni au avut nevoie de ingrijiri dupa ce un cort in care erau amplasate mai multe standuri de produse vestimentare s-a prabusit, din cauza vijeliei, in zona Baba Novac, in sectorul 3.

Rafalele au doborat mai multi arbori in diferite zone ale orasului. Totodata, din cauza ploii puternice si a vizibilitatii reduse, traficul rutier a fost ingreunat. Probleme au fost si in cazul circulatiei mijloacelor de transport in comun.

Capitala s-a aflat, joi dupa-amiaza, sub COD PORTOCALIU de vreme severa, meteorologii anuntand ca vor cadea averse insemnate cantitativ, vantul va sufla puternic si va cadea grindina.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger