Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitalei

Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitalei

Autor:

Romanii l-au petrecut in numar foarte mare pe fostul suveran pe ultimul sau drum, in ziua marii despartiri a Regelui Mihai de Capitala Romaniei.

 

cerem 350x187 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul CapitaleiAplaudand, ovationand si aruncand flori in calea afetului de tun care a transportat sicriul Regelui Mihai de la Palatul Regal pana la Patriarhie, unde in scurta vreme urmeaza sa inceapa o slujba religioasa oficiata chiar de catre Patriarhul Daniel.

cortegiu 33 350x195 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul CapitaleiSunt imagini care vor ramane pentru vecie intiparite in memoria celor care fie au fost in strada, pe parcursul strabatut de cortegiul funerar, fie in fata televizoarelor, urmarind procesiunea din centrul Bucurestilor.

cortegiu 2222 350x188 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul CapitaleiAu fost momente irepetabile in inima Capitalei. Mii de oameni – copii, tineri si persoane de varsta a doua si a treia – au tinut sa il insoteasca pe Regele Mihai pe ultimul sau drum pe Calea Victoriei, pe Cheiul Dambovitei si apoi in zona Pietei Unirii (unde cortegiul funerar a facut o oprire, pentru un ceremonial religios), inspre Catedrala Patriarhala. Fiicele Regelui Mihai, dar si ceilalti membri ai Familiei Regale au insotit, pe jos, afetul de tun care a transportat sicriul Majestatii Sale defuncte.

cortegiu1 1 350x198 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitalei

cortegiu 3333 350x194 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleicortegiu drapel 350x195 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleicortegiu gfunerar 350x185 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleicortegiu pod 350x153 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleitraseu 350x187 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleirege 1 350x179 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleimultime2 350x183 Funeraliile Regelui Mihai. Cadre impresionante de la procesiunea din centrul Capitaleisursa foto: capturi video TVR1, Digi24    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!