AcasăNewsFuneralii Regele Mihai. Restrictii de trafic in Capitala, vineri si sambata. Rute...

Funeralii Regele Mihai. Restrictii de trafic in Capitala, vineri si sambata. Rute ocolitoare

Romania e in cea de-a doua zi de doliu national, in memoria Regelui Mihai. In timp ce romanii continua sa ii aduca un ultim omagiu fostului suveran, va amintim ca, peste doar cateva ore, vor intra in vigoare o serie de restrictii de trafic, de care e bine sa tineti cont, in cazul in care aveti drum prin Capitala.

Politia a anuntat ca incepand de vineri dupa-amiaza, in Capitala se vor impune restrictii de circulatie, pentru organizarea funeraliilor Regelui Mihai. Vor fi masuri ce se vor impune inclusiv la nivel de trafic pietonal, in cursul zilei de sambata, cea in care Regele Mihai va fi condus pe ultimul sau drum.

Redam in cele ce urmeaza, inregral, precizarile facute de catre oamenii legii pe acest subiect:

„Pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona traficului rutier, dupa cum urmeaza:

1. Astazi, 15 decembrie, incepand cu orele 16.00, se va restrictiona traficul rutier si parcarea autovehiculelor pe Aleea Colina Bucuriei, precum si pe platoul de la baza acesteia si in zona Garii Baneasa, perimetrul delimitat de Str. Tipografilor si Gara CFR Baneasa.

2. Maine, 16 decembrie 2017, se va restrictiona traficul rutier:

 intre orele 00.00 – 08.00, pe Calea Victoriei intre Str. C.A.Rosetti si Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem.I.Dobrescu intre Bd. Nicolae Balcescu si Calea Victoriei, precum si pe strazile care acced in acestea;
 intre orele 08.00 – 14.00, pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. Ion Campineanu, precum si pe strazile care acced in acest tronson, gradual in functie de numarul participantior;
 incepand cu orele 11.00, pe traseul de deplasare al cortegiului funerar catre Palatul Patriarhiei, respectiv: Palatul Regal – Calea Victoriei – Spl. Independentei – Bd. Unirii – Aleea Colina Bucuriei.
 incepand cu orele 14.00, ambele sensuri, gradual, in functie de viteza de deplasare, pe traseul de deplasare a cortegiului si pe strazile care acced in acesta de la Palatul Patriarhiei catre Gara Baneasa, respectiv: Aleea Colina Bucuriei – Pod Serban Voda – Bd. I.C. Bratianu – Piata Universitatii – Bd. Nicolae Balcescu – Piata Romana – Bd. Lascar Catargiu – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Sos. Kiseleff – Piata Presei Libere – Sos. Bucuresti-Ploiesti – Fantana Miorita – Gara Baneasa, precum si pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, intre Piata Presei Libere si Pasajul Baneasa si Str. Tipografilor, intre Sos. Bucuresti-Ploiesti si Bd. Poligrafiei.

Traficul pietonal va fi restrictionat la data de 16 decembrie 2017, dupa cum urmeaza:

-incepand cu orele 00.00, pana la defluirea totala a participantior, pe trotuarul aferent Muzeului National de Arta a Romaniei de pe Str. stirbei Voda si Calea Victoriei, pana in dreptul Bisericii Kretzulescu;
-incepand cu orele 08.00, pe Aleea Colina Bucuriei, intre Bd. Regina Maria si Palatul Patriarhiei, precum si pe Aleea Cristea Miron din Str. 11 Iunie, cu exceptia riveranilor.

De asemenea, pentru buna desfasurare a activitatii din jurul Palatului Patriarhiei, in functie de numarul participantilor, traficul rutier va fi restrictionat gradual pe urmatoarele artere:
– Bd. Unirii, intre Bd. I.C. Bratianu si Bd. Libertatii;
– Spl. Independentei, intre Str. Halelor si Pod serban Voda;
– Str. Halelor catre Spl. Independentei;
– Bd. Regina Maria, intre Bd. Libertatii si Aleea Colina Bucuriei, cu exceptia tramvaielor.

RUTE OCOLITOARE
 Sos. Bucuresti-Ploiesti – Bd. Aerogarii – Str. Cpt. Alexandru Serbanescu – Str. Barbu Vacarescu – Sos. Stefan cel Mare;
 Piata Presei Libere – Bd. Marasti – Piata Montreal – Bd. Marasti – Bd. Maresal Alexandru Averescu – Bd. Ion Mihalache – Str. Buzesti – Str. Berzei;
 Piata Victoriei – Str. Buzesti – Str. Berzei;

Pentru buna desfasurare a traficului rutier, recomandam conducatorilor auto sa se deplaseze cu atentie, sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati pe traseul de deplasare si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi”.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger