AcasăNewsFundatia Wings sprijina familiile cu copii obezi

Fundatia Wings sprijina familiile cu copii obezi

Presedintele Fundatiei Wings, Rebeca Walter, si presedintele ANPCPPS, Sorin Mierlea, au semnat un parteneriat in Programul „Traim Sanatos”

Parintii care au copii supraponderali sau obezi, ii pot inscrie intr-un program gratuit de consiliere medicala, nutritionala, psihologica si sportiva.

Presedintele Fundatiei Wings, Rebeca Walter, si presedintele ANPCPPS, Sorin Mierlea, au semnat un parteneriat in Programul „Traim Sanatos”

Fundatia Wings a anuntat ieri incheierea unui parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (ANPCPPS) – o9atitudine! – infoCons. Reprezentantii Protectiei Consumatorilor s-au alaturat astfel campaniei „Traim Sanatos!”, lansata in septembrie de Fundatia Wings. Conform unor studii publicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii si de Comisia Europeana, Romania se claseaza pe locul al treilea in Europa, dupa Grecia si Serbia, la capitolul obezitate infantila. Mai grav, statisticile arata ca 50% dintre romani sunt supraponderali, iar 25% sufera de obezitate.

Consiliere gratuita

Programul lansat de Fundatia Wings impotriva obezitatii infantile se adreseaza copiilor cu varste intre sase si 14 ani. „Inscrierile in program au inceput in septembrie si vor continua timp de 12 luni. Fundatia Wings vine in sprijinul copiilor supraponderali si obezi din Bucuresti, oferindu-le atat lor cat si parintilor lor consiliere medicala, nutritionala, psihologica si sportiva”, a declarat presedintele Fundatiei Wings, Rebeca Walter, precizand ca peste 100 de copii vor beneficia gratuit de serviciile mentionate. Parintii care au copii supraponderali sau obezi se pot inscrie in program pe site-ul fundatiei, www.fundatia-wings.ro, unde pot afla toate informatiile referitoare la proiect.

author avatar
Arpad Dobre
1.523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger