AcasăNewsFundatia Wings a premiat 300 de olimpici in cadrul proiectului “Impreuna pentru...

Fundatia Wings a premiat 300 de olimpici in cadrul proiectului “Impreuna pentru un stil de viata sanatos!”

Fundatia Wings a organizat gala de premiere a performantei in invatamant si sport, premiind 300 de olimpici din scoala gimnaziala “Nicolae Grigorescu”, Sectorul 1 Bucuresti. In baza rezultatelor obtinute pe parcursul anului scolar 2015 – 2016, Fundatia Wings, in colaborare cu conducerea scolii gimnaziale a selectat cei mai buni elevi care s-au remarcat la toate competitiile unde au participat la nivel local, national si european.

Elevii au sustinut un program artistic cu numere de dans modern si recitaluri intr-o atmosfera de muzica live instrumentala, orga, vioara, baterie, creata  de fosti elevi ai scolii. De la spectacol nu au lipsit majoretele care au sustinut participantii la festivitate prin numere speciale de dans. Astfel, terenul de sport al scolii s-a transformat pentru o ora intr-un podium urias, plin de culoare si veselie, pe care elevii au primit premii si aplauzele colegiilor si cadrelor didactice.

Premiantii au primit diplome nominale de merit, medalii, premii constand in mingi de fotbal si baschet, fructe proaspete si apa rece. Presedintele Fudantiei Wings, Rebeca Walter a sustinut un discurs motivator si prietenos cu privire la importanta mentinerii unui stil de viata sanatos.

“Este foarte important ca incepand cu varsta voastra sa va insusiti obiceiuri sanatoase de viata. Concret, ar fi bine ca cele 3 mese pe zi sa fie respectate, sa consumati 1-2 litrii de apa pe zi si sa nu neglijati programul de somn, in special somnul intre orele 21 si 24. Daca de la varsta frageda reusiti sa va consolidati obiceiuri sanatoase, comportamente si atutudini pozitive, la varsta adulta veti avea sustinerea automatismelor conturate in copilarie. ”

Fundatia Wings ajuta copiii sa se descopere pe ei insisi, sa descopere valorile familiale si ale societatii, sa descopere un mod de viata care sa-i faca sanatosi si puternici. Astfel Fudnatia Wings ii ajuta sa fie multumiti de copilaria lor, sa creada cu tarie in viitorul lor, iar visele construite de ei sa-si gaseasca implinirea in realitate.

Impreuna pentru un stil de viata sanatos! este un proiect initiat de Fundatia Wings si are ca obiectiv  prevenirea si tratarea gradului de obezitate la copii, menit sa promoveze un stil de viata sanatos.

Sa construim o lume mai curata, mai sanatoasa si mai buna pentru acesti copii.


author avatar
eNational
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger