AcasăNewsFrunzaverde si-a stricat acoperirea

Frunzaverde si-a stricat acoperirea

Proaspat uns liberal, cu acte-n regula si functie de conducere in partid, Sorin Frunzaverde propovaduieste o viitoare colaborare PNL – PDL dupa alegeri.

CONFUZIE. Neobisnuit cu pielea de liberal, Sorin Frunzaverde da mesaje de-a dreptul ingrijoratoare pentru PNL

La prima vedere, poate sa fie vorba despre o gafa care deconspira ”misiunea” lui Sorin Frunzaverde, si anume refacerea legaturilor dintre liberali si democrati astfel incat o guvernare PDL – PNL sa redevina posibila. Indiferent de motive, este foarte ciudat sa-l auzi pe Frunzaverde (”achizitie” prezentata de Antonescu & Comp. drept un adevarat trofeu de razboi) demoland din start ideea ca PNL ar fi singura formatiune autentica ”de dreapta” de pe la noi:  ”Evident, sunt si alti membrii de dreapta in Romania”. Respectiv fostii lui colegi, pedelistii, cu care el personal este gata sa colaboreze, dupa alegeri, pentru ”formarea dreptei in Romania”. O dreapta care nu poate aparea insa decat daca USL da ortu’ popii, motiv pentru care Sorin Frunaverde sugereaza si ca protocolul prin care PNL si PSD s-au legat ca merg impreuna si ca nu vor sa auda de PDL are termen de valabilitate limitat: pana in toamna. Incantat de alaiul de primari deja adus de Frunzaverde si nerabdator sa-i vada la usa lui pe pedelistii a caror venire in partid a fost proorocita de noul sau vicepresedinte, Crin Antonescu s-a facut ca nu aude ereziile, fapt de asemenea ciudat.

Orban s-ar lipsi bucuros de Frunzaverde si primarii lui

Si fara aceste comentarii, Sorin Frunzaverde nu era bine vazut de toti liberalii. Exemplul perfect il constituie Ludovic Orban, care condamna ”traseismul politic” si critica deschis cooptarea lui Frunzaverde in conducerea PNL. Mai mult, Orban ii avertizeaza pe liberali ca fac o greseala primind in partid primarii emigrati de la PDL, care n-au treaba cu liberalismul si vin doar din ”oportunism”, de frica sa nu piarda alegerile. Opiniile liberalului Orban sunt impartasite si de pesedistul Ion Iliescu, care tuna la randu-i impotriva traseistilor, mai ales cand acestia cer si functii de conducere.

[poll id=”236″]

author avatar
Simona Badulescu
1.073 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu m-as mira daca S.FR. a ales aceasta strategie ca mai apoi sa reuseasca sa-i aduca pe PD-listi aproape de liberali,facandu-i pe acestia din urma sa rupa alianta cu P.S.D-ul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger