AcasăNewsFrunzaverde da in Base. Suspendati-l!

Frunzaverde da in Base. Suspendati-l!

Sorin Frunzaverde vrea sa-l vada demis pe presedinte

In timp ce liderii USL incearca sa-l convinga pe presedinte sa renunte la cateva luni din mandat, liberalul Sorin Frunzaverde a luat problema-n mana si a propus suspendarea sefului statului.

Sorin Frunzaverde vrea sa-l vada demis pe presedinte

Intr-o luna de zile Traian Basescu este istorie, sustine Frunzaverde, fost prim-vicepresedinte PDL pana in martie 2012. „Cu Basescu nu trebuie negociat, trebuie suspendat. Romanii il vor demite, vor vota masiv pentru plecarea sa de la Cotroceni”, a afirmat presedintele CJ Caras-Severin, precizand ca Parlamentul ar trebui sa modifice rapid Legea referendumului.

Traian Basescu a cam pierdut lupta cu actuala majoritate

”Isterii politice”, a venit replica democrat-liberalilor.

Victor Ponta si Crin Antonescu nu se vor lasa pana nu vor comasa prezidentialele cu europarlamentarele

”Acestea sunt jonglerii politice, jocuri croite doar pentru a veni cu o noua diversiune. In loc sa discutam despre nivelul de trai al romanilor, despre bugetul Romaniei, despre problemele mediului de afaceri si solutii la toate acestea, noi stam sa facem joc de glezna in spatiul public”, a declarat Andreea Paul.

Premierul insista pe comasarea alegerilor in 2014

Despre un joc vorbeste si premierul Victor Ponta. Nu unul de glezne, ci unul de tenis, al carui protagonist este insa Traian Basescu. ”Sigur ca presedintele a jucat tenis: hai sa refuz, ca nu-mi dau demisia, dar sa zic si eu ceva care nu se poate (demisia simultana presedinte si parlamentari –n.r), a afirmat Ponta, explicand si motivul pentru care alegerile prezidentiale si europarlamentare trebuie comasate. ”Anul viitor, alegerile europarlamentare nu pot fi schimbate ca data si pentru mine si ministrii, care avem zi de zi treburile tarii, sa nu ai sase luni de campanie electorala este un lucru bun. Mai este un  lucru, pentru ca eu gandesc pe termen lung in perioada 2014 – 2019. In anul 2019 vom avea presedintia Uniunii Europene. Daca nu facem decalaj de ciclu electoral, vom avea presedintia Uniunii Europene in campanie electorala. Asadar, sa nu ne facem de ras. Nu a impus nimeni nimic. Am discutat rational si cred ca ratiunea va invinge”, a mai spus seful Executivului.

Ponta si Antonescu si-au luat si ei portia de huiduieli

Abonat la apostrofari publice, presedintele Traian Basescu le-a lasat aceasta onoare liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu. Prezenti la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane de la Iasi, cei doi demnitari au fost luati cu ”huo”. ”Dati-ne salarii si pensii, ca avem parte doar de scumpiri”, i-a spus un cetatean premierului Ponta. Omul nu a mai apucat sa auda raspunsul sefului Executivului pentru ca a fost rapid indepartat de primarul Municipiului Iasi, pesedistul Gheorghe Nichita.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger