AcasăNewsFrunzaverde a demisionat din PDL, iar luni renunta la sefia CJ

Frunzaverde a demisionat din PDL, iar luni renunta la sefia CJ

Sorin Frunzaverde

Fostul lider PDL Sorin Frunzaverde a declarat, duminica, ca a demisionat, sambata, din PDL si ca luni va demisiona din functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin.

Sorin Frunzaverde

Frunzaverde a spus ca sambata a demisionat din functiile detinute in partid si din calitatea de membru al PDL.Fostul ministru a precizat ca luni va demisiona si din functia de presedinte al CJ Caras-Severin. Presedintele CJ Caras-Severin declara, vineri, la Realitatea TV, ca sambata va demisiona din PDL.

Saptamana trecuta el anunta ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL. Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca Sorin Frunzaverde „a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati”, primul aflandu-se scris chiar in imnul partidului, respectiv „Vantul bate, apa trece, pietrele raman”.

„Sorin Frunzaverde a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati. Primul este chiar in imnul partidului si spune: Vantul bate, apa trece, pietrele raman?”, a spus Boc. In replica, Frunzaverde declara ca nu se simte tradator. El a acuzat existenta unui stat politienesc, in care ii este frica sa vorbeasca la telefon pentru ca ii sunt ascultate convorbirile.

author avatar
Ciprian Purice
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger