AcasăNewsFripturistii din PSD, demisionari pe mii de euro

Fripturistii din PSD, demisionari pe mii de euro

Catalin Ivan si Sorin Moisa pot vedea raul din PSD doar din fotoliile Parlamentului European

Animat de “curajul” lui Sorin Moisa, si Catalin Ivan s-a napustit din nou asupra lui Liviu Dragnea, despre care spune ca este ”exponentul cel mai notoriu al statului paralel”.

Catalin Ivan si Sorin Moisa pot vedea raul din <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> doar din fotoliile Parlamentului European

Ivan a avut nevoie de  un deceniu si jumatate pentru ca sa-si dea seama ce poama rea e Dragnea. Si asta desi s-a invartit tot pe langa sefii PSD de cand a descalecat in partid (2003), date fiind functiile detinute in conducerea TSD si propulsarea sa in Parlamentul European incepand cu anul 2009. Dupa 12 ani de cariera ascendenta, Ivan a intrat in coliziune cu Ponta si Dragnea (presedinte si presedinte executiv ai PSD de la aceea vreme) si s-a trezit exmatriculat, cat era el de europarlamentar. Atunci si-a pierdut Ivan, brusc, carpa de pe ochi si a inceput sa vada defectele sefilor adulati si laudati. Asa a ”descoperit” ca Dragnea ar fi prea bogat pentru un om care ”a lucrat toata viata la stat” (la statul roman, nu la cel european, de unde europarlamentarii  ridica 15.000 de euro pe luna) si ca pesedistii de frunte fac afaceri cu amicii din alte partide. La fel de brusc s-a trezit la realitate si Sorin Moisa – alta tanara speranta politica orbita de admiratia pentru liderii sai de partid atunci cand a fost propulsat intr-un fotoliu de europarlamentar si trezita ulterior la ”realitate”. In limbaj popular, figura se numeste fripturism si ii determina pe parvenitii de orice varsta sa-si tina ochii inchisi si gurile cusute atunci cand le este si lor bine. Daca vor sa convinga lumea ca in cazul lor este vorba doar despre naivitate (una care frizeaza prostia, fie vorba intre noi), Ivan si Moisa isi pot valida teoria nestiintei mergand pana la capat: respectiv sa renunte la mandatele de europarlamentari (obtinute doar gratie PSD) odata cu punerea la zid a echipei Dragnea. Adica sa renunte la miile de euro pe care le baga in buzunar cu ajutorul PSD in favoarea credibilitatii.

author avatar
Simona Badulescu
532 afisari

2 COMENTARII

  1. Ivan are mutra liceanului utecist si paracios.Se citeste pe chipul lui un gen de oftica.Nu a inteles ca reprezinta Romania.El se considera centrul universului.
    Politician de slaba factura.

  2. Duceti-va tata!!!!…….”noua cu a branzii zece”cum spune vorba populara!….vrajeala ca va dati demisia din cauza lui DRAGNEA ,din PSD!……plecati ca santeti TRADATORI,niciodata NU o sa ajungeti sa-l concurati pe DRAGNEA!….la modul cum conduce PSD-ul ,mult timp va fi la GUVERNARE!….iar voi,voi la viitoarele alegeri parlamentare ,veti fi „trasi”pe dreapta ,ca NIMENI nu va va mai vota!!!….pana la o Hotarare Definitiva din partea unei INSTANTE JUDECATORESTI,dati-mi voie sa-l consider NEVINOVAT pe DRAGNEA,nu sa ma iau dupa „lingaii de clante”din presa cum i-a numit „tatucul „lor BASESCU!!!!….un pensionar ,care pune pe prim -plan PREZUMTIA DE NEVINOVATIE ,cum NE cere UE!!!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger