AcasăNewsFrigul face victime in Romania. Doi barbati au murit inghetati!

Frigul face victime in Romania. Doi barbati au murit inghetati!

Noaptea de miercuri spre joi a fost una dintre cele mai friguroase din istoria Romaniei, inregistrandu-se -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului, -33 de grade Celsius la Brasov si -22 de grade la Ploiesti.

Sute de oameni ai strazi au fost afectati de gerul care a pus stapanire pe intreaga Romanie. Oamenii legii au avut mult de furca in incercarea de a-i adaposti pe toti cei care nu beneficiau de ajutorul unui acoperis deasupra capului.

Din pacate, doi dintre oamenii strazii nu au mai putut fi salvati. Este vorba despre un barbat de 46 de ani, din Ploiesti, si unul de 51 de ani, din Miercurea Ciuc.

Cei doi au murit inghetati. Ploiesteanul isi gasise adapost intr-o gura de canal fara capac. Corpul neinsufletit al barbatului din Miercurea Ciuc a fost gasit langa o cladire dezafectata.

In plus, o batrana de 92 de ani, din Gura Humorului, a fost transportata si ea la spital in stare grava. Femeia locuia singura, a cazut, si-a rupt mana si nu a putut sa cheme ajutor.

In momentul in care batrana a fost descoperita, temperatura corpului ei era de doar 29 de grade. Femeia a fost transportata la spital in stare grava.

Specialistii sustin ca temperaturile sunt, in medie, cu 15 grade mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada. Trebuie sa ne asteptam la cateva zile in care temperaturile vor creste, dar exista o alerta meteo de precipitatii ce ar putea induce starea de polei.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger