AcasăNewsFratii Mazare au venit la sediul DNA din Capitala

Fratii Mazare au venit la sediul DNA din Capitala

Atat Radu Mazare, cat si senatorul Alexandru Mazare au intrat, in urma cu odata cateva minute, la sediul central al DNA.

Radu Mazare

Fratii Mazare au venit in Capitala si s-au prezentat la Directia Nationala Anticoruptie, vineri, cu putine minute dupa ora 13.  Nu singuri, ci alaturi de un cunoscut avocat – Catalin Dancu.

Alexandru Mazare

Fostul primar al Constantei a ajuns, asadar, vineri, in fata procurorilor anticoruptie, odata ce acestia din urma au dorit sa ii audieze, citandu-l in acest sens, Radu Mazare precizand, insa, faptul ca nu cunoaste in ce cauza vor anchetatorii sa discute cu el. „Nu stiu, vedem”, a raspuns fostul primar social-democrat al orasului de la malul marii in momentul in care a fost intrebat in privinta cauzei in care urmeaza sa fie audiat, insa a precizat ca e vorba de un „dosar vechi”, ca urmare nu de o cauza noua.

Va reamintim ca fostul edil constantean a mai fost la DNA si la onceputul acestei luni, si la acea data fiind chemat de anchetatori pentru a da lamuriri intr-o cauza aflata in cercetare.

author avatar
Cristina Stefan
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger