AcasăNewsFratii Mararu, condamnati la 27 de ani de inchisoare

Fratii Mararu, condamnati la 27 de ani de inchisoare

Bogdan Mararu

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, marti, sa-i condamne la ani grei de inchisoare pe interlopii Bogdan si Razvan Mararu.

Bogdan Mararu

Cei doi sunt acuzati ca au pus la cale atentatul din 2012, din Bucuresti, cand au vrut sa-l elimine pe rivalul lor, Puiu Mironescu.

Cei doi frati Mararu l-au tocmit pe ucigasul platit Vitalie Proca sa-l execute pe Mironescu. Barbatul de origine basarabeana s-a deplasat la Bucuresti, inarmat cu un pistol mitraliera AK47, dar a confundat tinta si l-a impuscat pe Razvan Mircea Isaila, un tanar in varsta de numai 26 de ani.

Fratii Mararu planuiau sa-l asasineze pe Puiu Mironescu pe motiv ca il considerau vinovat de moartea lui Gheorghita Moraru, fratele lui Bogdan si Razvan Moraru. Gheorghita Moraru a fost impuscat mortal in 2010, intr-o cafenea din Piatra Neamt.

Scapat cu viata din tentativa de asasinat, Puiu Mironescu a vrut sa se razbune si, ajutat de mai multi aghiotanti, a plasat un dispozitiv exploziv sub masina lui Bogdan Mararu, in ianuarie 2013, dar acest atentat a fost dejucat de autoritati.

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti i-au gasit vinovati, marti, pe Bogdan si Razvan Moraru, pentru implicarea lor in atentatul din 2012. Bogdan Mararu a primit 15 ani de inchisoare, iar Razvan Mararu a primit 12 ani de inchisoare, dar decizia nu este una definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fratii Mararu au de achitat si 300.000 de euro, daune morale, si 20.000 de euro, despagubiri materiale.

Conform romaniatv.net, intr-un dosar disjuns din acesta, cetatenii basarabeni Vitalie Proca si Ion Druta au fost trimisi in judecata pentru tentativa de omor.

author avatar
Cristi Ionita
1.141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger