Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fratele sefului SIE, combinat intr-o afacere cu prostituate minore

Fratele sefului SIE, combinat intr-o afacere cu prostituate minore

Autor:

Este vorba despre dosarul retelei de traficanti protejate de politisti, procurori si inalti functionari ai statului, dosar care a fost musamalizat de catre Parchete. O minora sechestrata l-a recunoscut pe fratele sefului SIE, generalul Silviu Predoiu. 

 

Gabriel Predoiu o Fratele sefului SIE, combinat intr o afacere cu prostituate minorePotrivit unor informatii scoase la iveala de Catalin Tolontan, Gabriel Predoiu, fost lucrator SRI, a fost recunoscut in 2005, la DIICOT, de catre una dintre fetele obligate sa se prostitueze. Fata l-a indicat pe Gabriel Predoiu ”fara ezitare” si ”dupa ce a privit cu atentie plansa”, asa cum scrie in regulile recunoasterii. Victima a precizat ca il stie pe Gabriel Predoiu drept ”Gabi SRI”. Seful SIE, generalul Predoiu, a admis, ieri dimineata, ca datele sunt corecte si ca barbatul recunoscut de fata este fratele lui. Seful SIE sustine ca fratele lui, Gabriel, era in misiune de la SRI la restaurantul si bordelul clandestin ”Shanghai”, loc unde erau abuzate sexual fete intre 14 si 17 ani. Nascut pe 1 ianuarie 1961, Gabriel Predoiu era ofiter al Serviciului Roman de Informatii in 2004-2005, cand a fost vazut foarte des in preajma sefului retelei de prostitutie.


1 Comentariu la Fratele sefului SIE, combinat intr-o afacere cu prostituate minore

  1. Tudor

    Din 90 încoace se vorbește că serviciile și poliția controlează drogurile și prostituția, printre altele. Din păcate cam așa-i și-n lumea „civilizată”.
    Pentru cei mari și cei curioși. Înainte de 90 aproape fiecare între 14 și 35 de ani avea o pereche de blugi. Baiul e că nu se vindeau în magazine. Ca să aduci și să vinzi atîta amar de pantaloni (cam 1000/2000 de lei) îți trebuie logistică și protecție pe care numai Secu și Miliția le puteau avea. La fel cu țigările străine, cafeaua, video-urile și altele.Unii au strîns bani, foarte mulți bani, pentru schimbarea ce-avea să vină.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!