AcasăNewsFratele lui Mirel Radoi a vrut sa se sinucida

Fratele lui Mirel Radoi a vrut sa se sinucida

Fratele fostului fotbalist Mirel Radoi a decis sa termine cu viata dupa ce sotia sa l-a anuntat ca divorteaza. Mihai Nicusor Radoi era in proces de divort si ar fi incercat sa se sinucida, aruncandu-se in gol de la etajul 4.

Autoritatile au fost anuntate, ieri, ca un barbat in varsta de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a cazut de la etajul 4. Potrivit unor surse din Politie, fratele fotbalistului Mirel Radoi, Mihai Radoi, era in proces de divort si ar fi incercat sa se sinucida. Politistii au ajuns la fata locului si au deschis o ancheta. Conform politistilor, sotia acestuia a fost cea care a sunat la 112. La inchiderea editiei, Mihai Radoi era internat in stare critica, la Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Drobeta Turnu Severin. ”Este intr-o stare critica. Are fracturi la coloana cervicala, si la bazin, are pneumotorax,” a declarat Cristian Jianu, purtatorul de cuvant al Spitalului. Mihai Radoi este cu doi ani mai mic decat fratele sau, Mirel. Mihai a fost si el pasionat de acest sport, dar a mers pe cai gresite.  Familia Radoi are o viata destul de precara. Parintii fostului capitan stelist au avut trei copii.  Fratele lui Mirel, Mihai, a fost de tanar o ”problema sociala”.  Ca si fratelui sau i-a placut sportul doar ca un accident la genunchi l-a determinat sa paraseasca acesta cariera, de fotbalist. Problema medicala nu l-a oprit, insa, de la distractii, bautura si jocuri de noroc.

Salvat de ”Mati”

Beneficiind de situatia financiara buna a lui ”Mati”, asa cum este alintat Mirel in Severin, Nicusor arunca cu banii. Dupa ce cheltuia tot ce primea de la Mirel, Mihai se imprumuta la bisnitari. Mihai a plecat din tara in cautarea aventurilor. Prima oara a fost in Spania impreuna cu o gasca de prieteni pentru a fura haine . A fost prins si inchis. A plecat din nou in Germania. A fost prins si aici. Eliberat pe banii lui Mirel, Mihai s-a intors in tara dar nu s-a potolit. A ajuns din nou dupa gratii, in Italia. Relatia cu Mirel s-a racit, iar Mihai a continuat sa comita ilegalitati. In 2014 a fost condamnat pentru trafic de tigari.

author avatar
Andrei Coman
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger