AcasăNewsFratele lui Ionut, baietelul ucis de maidanezi, a fost internat la un...

Fratele lui Ionut, baietelul ucis de maidanezi, a fost internat la un spital de psihiatrie

Ionut, baietelul ucis de maidanezi

Fratele lui Ionut, copilul care a avut parte de o moarte crunta fiind muscat de maidanezi, a fost internat la un spital de psihiatrie din Capitala. Andrei nu isi revine din socul provocat de tragedia la care a fost martor.

Ionut, baietelul ucis de maidanezi
Ionut, baietelul ucis de maidanezi

Vestea ca fratele lui Ionut este internat la spital a fost data de bunica lui. Aceasta din urma a fost audiata, vineri, de procurori. Pentru a trece mai usor peste momente dificile, baietelul in varsta de sase ani se afla acum sub supraveghere medicala.

„Cu ajutorul medicilor psihiatri, starea lui Andrei s-a imbunatatit, in sensul ca poate lega o conversatie cu privire la tragedia fratelui sau la care a fost martor. Isi aminteste exact ceea ce s-a intamplat.

Copilul ar putea fi externat, vineri, dar a fost indrumat de noi catre centrul organizatiei Salvati Copiii, unde va beneficia gratuit de sprijinul unor psihoterapeuti foarte bine pregatiti”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului „A. Obregia”, Rodica Nastase, conform EVZ.ro.

Ionut Anghel a murit in urma cu aproape doua saptamani, dupa ce a fost muscat de maidanezi, in Parcul Tei, din Capitala.

author avatar
Anca Murgoci
2.933 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger