AcasăNewsFranta si globalizarea cu bata

Franta si globalizarea cu bata

Primitorul popor francez redefineste notiunea de toleranta. Apare globalizarea cu bata, ultima fita in ideologia progresista

Oricat ar progresa din punct de vedere tehnologic, omul ramane legat indisolubil de ancestrala bata. E tovarasul de drum lung si judecatorul care imparte dreptate in stanga si-n dreapta, mesagerul pacii in toate cele patru zari. Bunaoara, a propovaduit intelegerea intre semeni la Paris. Nu mai departe de saptamana aceasta. Francezii si tiganii s-au imbratisat strans pe ulitele unei tabere improvizate, si-au transmis unii altora urari numai de bine. Trebuie sa recunoastem ca armonia de care au dat dovada si unii, si altii a fost cimentata si de prezenta batelor pe care gazdele (ai globalistului Macron) le-au adus cu ele.

Primitorul popor francez redefineste notiunea de toleranta Apare globalizarea cu bata ultima fita in ideologia progresista

Pacat doar ca Politia nu a inteles tratatul de diplomatie care se negocia acolo si a intervenit ghiolbaneste. 20 de francezi au fost bagati la duba pe motiv ca raspandeau in forta integrarea nomazilor – ce-i drept, batele si rangile jucau si ele un rol important in negocieri. De la ce a pornit dezacordul? Un zvon raspandit pe retelele de socializare anunta rapirea mai multor copii de catre grupuri organizate de rromi (de etnie bulgara si romana). Spiritele s-au inflamat usor in randul francezilor, astfel ca o delegatie oficiala a plecat in cautarea adevarului. Zice-se ca l-au gasit ascuns in aceasta tabara din suburbii, zonele Clichy-sous-Bois, Bobigny si Colombes.

Psihoza dubei albe cuprinde si Parisul

Nu mai departe de acum un an, doi, si Bucurestiul era lovit de psihoza dubei care rapea copii de pe strazi. In cazul nostru, se cauta o ambulanta de culoare neagra, pe cand la Paris toata lumea fuge de vanul alb. „Atentie la duba alba! Ia copiii direct de pe strada, din fata scolilor, de la semafoare, din parcuri!”. Bineinteles, cine a infestat mediul online cu informatia asta a avut grija sa ofere si un indiciu pretios – taberele de tigani de la periferia Parisului, acolo unde dubita alba este vazuta parcata in fiecare noapte.

Pe undeva de inteles si reactia francezului de rand: si-a amintit de vechiul sau prieten, bata de lemn, si a pornit intr-o „tiganiada” nemaivazuta pe la Paris. Purtatorul de cuvant al politiei din Seine-Saint-Denis a incercat sa faca un apel la calm, avertizand ca „va incepe o psihoza”. Degeaba, „au fost tintite caravanele si dubele albe folosite de comunitatile rrome, mai multi indivizi de etnie fiind atacati. Evident, totul sub motivatia zvonurilor din online, conform carora rromii rapesc copiii din Paris”, dupa cum a declarant o sursa din Politie.

Am pasaport si n-ai ce-mi face!

Fortele de ordine incearca sa preia controlul asupra situatiei, mai cu seama ca noi zvonuri anunta, acum, o a doua runda de negocieri, purtate, de data aceasta, chiar in inima Parisului. Tiganii Bulgari si romani intorc si ei vizita si aduc la discutii cateva argumente solide – furci, topoare, ceva bate si rangi, sisuri.

„Zvonurile conform carora o duba alba este folosita pentru a rapi copii nu au nicio baza. Nu a fost dovedita nicio rapire. Nu distribuiti aceasta informatie falsa, nu incitati la violenta”, se arata intr-un comunicat al Politiei. Tardiv mesajul, caci mai multi politicieni s-au si grabit sa ceara deportarea musafirilor. Din pacate, majoritatea poseda pasapoarte UE, asa ca legislatia franceza nu le poate face nimic.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
367 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger