AcasăNewsFranta. O familie de romani a fost spulberata de tren

Franta. O familie de romani a fost spulberata de tren

(foto: wall-street)

Un cuplu de romani si fiica lor au murit, sambata seara, dupa ce au fost loviti de un tren in timp ce traversau liniile de cale ferata, intr-o gara din Marsilia, in sudul Frantei, potrivit unor surse autorizate.

(foto: wall-street)

Surse din cadrul politiei au precizat ca barbatul in varsta de 31 de ani, sotia lui de 28 de ani si fetita nascuta in 2007 locuiau in apropierea zonei in care s-a produs accidentul. Tragedia a avut loc la ora 18:10 (19:10, ora Romaniei), fiind loviti de un tren care parasea Saint-Joseph si se indrepta spre Aix-en-Prvence.

Presedintele Regiunii Paca, Michel Vauzelle, a transmis condoleante rudelor victimelor „accidentului dramatic”. „Gandurile si sentimentele mele merg catre familia si rudele lor, carora le transmit sincere condoleante”, a declarat el intr-un comunicat.

Vauzelle  a atras atentia populatie cu privire la pericolul la care se expun ori de cate ori se angajeaza in traversarea liniilor de cale ferata: „Acest accident dramatic trebuie, o data in plus, sa ne aminteasca pericolul extrem legat de traversarea si circulatia pe liniile de cale ferata si necesitatea sensibilizarii frecvente a cetatenilor nostri cu privire la riscurile pe care si le asuma”.

Traficul feroviar a fost intrerupt, sambata seara, pe sensul Saint-Antoine-Aix pana in jurul orei 22:30 (23:30, ora Romaniei). Trenurile au putut circula normal pe sensul Aix-Saint-Antoine. Anchetarea accidentului a fost incredintata departamentului de Siguranta.

author avatar
Alina Costache
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger