Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul sef FBI, un Cartarescu american

Fostul sef FBI, un Cartarescu american

Autor:

In numai o saptamana, memoriile fostului director al FBI, James Comey, au pulverizat recordurile de vanzare.Un best-seller.

 

comey carte Fostul sef FBI, un Cartarescu american

”A Higher Loyalty, Truth, Lies and Leadership”, este titlul cartii lui Comey, vanduta in 600.000 de exemplare doar in sapte zile

Memoriile lui Comey, stranse in cartea ”A Higher Loyalty, Truth, Lies and Leadership”, care nu-l menajeaza deloc pe presedintele american Donald Trump, s-au vandut ca painea calda in librariile americane. Mai exact, 600.000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie. Editorul, Flatiron Books, a tiparit peste un milion de exemplare. Cartea lui Comey se vinde de doua ori mai bine decat cea a rivalei lui Trump, Hillary Clinton (”What happened”), care in prima saptamana de la aparitia s-a vandut in 300.000 de exemplare. In cartea sa, fostul sef al FBI (destituit de Trump) il descrie pe locatarul Casei Albe drept un mincinos inveterat care-si supune anturajul la un cod de loialitate ce aminteste de liderii Mafiei. Comey il descrie pe locatarul de la Casa Alba ca un obsedat de detaliile scabroase  si afirmatiile defavorabile care-l privesc. Pentru James Comey, ”acest presedinte este imoral, detasat de adevar si de valorile institutionale”. ”Are un leadership tranzactional, axat pe ego-ul sau si pe fidelitatea personala”. Memoriile lui Comey urmaresc traseul a 20 de ani de cariera a acestuia ca procuror la New York, apoi ministru adjunct al Justitiei in perioada lui George W. Bush si director al FBI in perioada 2013-2017.La Casa Alba, dar si in sanul republicanilor, cartea a generat temeri cu privire la daunele pe care le-ar putea aduce imaginii lui Trump, si asa afectata de dosarul RussianGate, de demiterile si demisiile de la Casa Alba.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!