Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul sef ANAF, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

Fostul sef ANAF, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

Autor:

Sorin Blejnar, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, este audiat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti.

 

sorin blejnar 665x500 Fostul sef ANAF, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

Blejnar este audiat cu ocazia redeschiderii dosarului in care fostul sef ANAF este acuzat de complicitate la evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat.

Seful ANAF a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca a sustinut un grup infractional organizat alcatuit din mai multe persoane precum George Guliu, asociat si administrator la SC Excella Real Grup SRL Nicolae Balcescu, Viorel Comanita, fost director al Autoritatii Nationale a Vamilor, si Florin Dan Secareanu, fost sef al Serviciului de Informatii de Protectie Interna Constanta.

Conform ziuaconstanta.ro, suspectii au savarsit infractiuni de evaziune fiscala prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale aferente unor tranzactii cu aproximativ 90.000 de tone de motorina comercializate sub aparenta unor produse petroliere inferioare.

Prin actiunile lor, suspectii sunt acuzati ca au prejudiciat bugetul de stat cu circa 56 de milioane de euro.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!