AcasăNewsFostul sef al Politiei Romane, din nou la DNA: am venit din...

Fostul sef al Politiei Romane, din nou la DNA: am venit din proprie initiativa

Chestorul Catalin Ionita, pana de curand sef al Inspectoratului General al Politiei Romane, actualmente director general al Directiei Generale Anticoruptie, s-a prezentat joi dimineata la DNA.

Este a doua oara cand Ionita vine in fata procurorilor in decurs de cateva zile, acesta prezentandu-se la Directia Nationala Anticoruptie si saptamana trecuta, dupa precedenta „vizita” DNA-ul anuntand ca fostul sef al Politiei Romane este urmarit penal pentru trafic de influenta si fals in declaratii, in forma continuata, intr-o cauza ce vizeaza o suprafata de teren din Popesti Leordeni.

De altfel, Ionita a si precizat ca a venit „din proprie initiativa”, pentru a aduce o serie de inscrisuri, unele dintre ele vizand declaratia de avere. „Declaratia mea de avere este publica, este corect intocmita”, a declarat fostul sef IGPR, inainte de a preciza faptul ca varianta redactata de mana sa ar fi corecta, in schimb in cea dactilografiata ar fi aparut o eroare.

280 afisari

2 COMENTARII

  1. CE MERITE DEOSEBITE A AVUT ACEST TICALOS, aceasta NULITATE UMANA CA SA FIE FACUT CHESTOR CU BIBERONUL inca IN GURA ???CAND EL NU POATE PRICEPE CA ACTIVITATEA DE CARE ESTE RESPONSABILIZAT ACUM LA DGA ESTE MULT MAI duhovniceasca DECAT CEA DE SEF al IGPR. EL ESTE acum IN SITUATIA IN CARE NU TREBUIE SA-SI DEA DOAR DEMISIA CI SA-SI FACA……………………..

    • Multe spre deosebire de tine: demnitate, corectitudine, profesionalism, grijă față de oameni,etc…dar tu nu știi…ești doar un pupincurist dispus să facă orice ca sa meriti atenția șefului.Acum probabil că întoarcerea lui ți-a dat peste cap inteligenta și nu știi la care ușă sa te așezi: 1,2..3?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger