Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul sef al CNAS, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

Fostul sef al CNAS, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

Autor:

Instanta a decis emiterea a 13 mandate de arestare preventiva in cazul scandalului decontarilor de servicii medicale.

 

sef Fostul sef al CNAS, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

Fostul sef al CNAS

Atat fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Marian Burcea, cat si alte 12 persoane din cele 14 retinute initial, pentru 24 de ore, de DNA in dosarul decontarilor nelegale au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri seara tarziu Curtea de Apel Bucuresti. Totodata, trebuie spus ca instanta a dispus o singura arestare la domiciliu in acest caz, pe numele Irinei Adelina Geambasu.

In dosarul de fata procurorii DNA sustin, printre altele, faptul ca “in perioada ianuarie 2016 – august 2017, a fost constituit un grup infractional organizat prin care, sume de bani in valoare totala de 13.189.553,76 lei din fondurile Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CSAMB) au fost fraudate prin decontarea nelegala a unor servicii de ingrijiri medicale la domiciliu fictive, inclusiv pe baza unor dosare medicale intocmite in fals, cu implicarea unor functionari din cadrul CSAMB, sub protectia unor persoane din conducerea institutiei, dar si din conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS)”, dar si ca “in multe situatii, dosarele medicale cu pacienti fictivi au avut prioritate la decontare si aprobare, in timp ce solicitarile pacientilor asigurati care, in mod real, ar fi avut dreptul sa beneficieze de servicii medicale la domiciliu, erau refuzate”.

sursa foto: sanatateatv.ro


1 Comentariu la Fostul sef al CNAS, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

  1. CETATEANUL

    Bai nenorocitul BULII , VOI trantorii natiunii din 1944 incoace va bateti joc de poporul roman amarat PE SPINAREA CARUIA HUZURITI. Din 1944 pana in 1989 ati trandavit, betivit, curvasarit si dormit pe voi….. Dupa 1989 ca niste nemernici ce sunteti TRADAND O CAUZA NOBILA ati tras in propriul popor facand mii de victime, dupa care in loc sa fiti bagati in puscarie pt crimele comise v-ati dat titluri de revolutionari cu drepturi si privilegii. Dupa ce sunteti ca oameni vai mama voastra , cu pregatire stiitifica de talie mondiala ZERO v-ati facut generali si colonei mai mult de jumatatea din efectivele militare ale tarii, dupa care v-ati dat in mod abuziv si ilegal FUNCTII SI CASE luxoase vile,etc. V-ati dat dreptul de a face TRAFIC DE INFLUIENTA de la PRESDDINTE la portar V-ATI dat salarii si pensii speciale, v-ati creeat legi desi in UE nu exista asa ceva, ca sa puteti face politica si sa lucrati ca pensionari in functii publice platite extravagant , primind cumulat si pensie si salariu de nababI. Cu toate acestea dovediti practic ca sunteti PREOCUPATI DE A FRAUDA DE A FURA TARA DUPA CE ATI JURAT ca militari PE BLIBIE SI PE DRAPEL CA O VETI APARA CU PRETUL VIIETII VOASTRE PANA LA MOARTE, IN ACESTE CONDITII VOI DOVEDITI CA SUNTETI NISTE TRADATORI NEMERNICI PERVERSI, drept pt care trebuie sa fiti PEDEPSITI EXEMPLAR , degradati sa vi se anuleze gradele profesionale, pensiile speciale si alte privilegii . SUNTETI NISTE OMIZI, VIERMI SAU RAME.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!