AcasăNewsFostul secretar de stat Sanda, arestat preventiv

Fostul secretar de stat Sanda, arestat preventiv

Cauza falsilor revolutionari a dus la masuri preventive. Adrian Sanda, fostul secretar de stat pentru problema revolutionarilor, ajunge in arest pentru 30 de zile.

Totul dupa ce instanta a admis cererea procurorilor, formulata pe numele lui Sanda, in dosarul certificatelor de revolutionari emise in cazul unor persoane despre care anchetatorii spun ca nu ar fi avut dreptul, a fost admisa de instanta. Decizia privind arestarea preventiva a lui Sanda nu este, insa, definitiva, astfel ca fostul secretar de stat o poate contesta.

Trebuie spus faptul ca Adrian Sanda nu este singurul cercetat in dosarul de fata care ajunge in arest, alte trei persoane fiind arestate preventiv. Dar si ca, in cazul celui dintai, premierul l-a lasat fara functie la scurta vreme de cand s-a aflat ca a ajuns in vizorul anchetatorilor de la Parchetul General.

sursa foto: Express de Banat

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. REVOLUTII.Toate au avut la baza un ideal pentru o viata normala.Unele au fost violente urmate de numeroase victime si tragedii umane,altele pasnice cu transformari spectaculoase dupa preluarea atributiilor fostelor guvernari.Insa,in toate revolutiile au aparut profitori de toate nuantele a caror unic scop a fost o acumulare de averi, in dispret total fata de cei cu un crez nobil si care au pierit pentru binele natiei.Totusi, cum de s-a ajuns la o asemenea situatie ??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger