Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul secretar de stat Sanda, arestat preventiv

Fostul secretar de stat Sanda, arestat preventiv

Autor:

Cauza falsilor revolutionari a dus la masuri preventive. Adrian Sanda, fostul secretar de stat pentru problema revolutionarilor, ajunge in arest pentru 30 de zile.

 

secretar Fostul secretar de stat Sanda, arestat preventivTotul dupa ce instanta a admis cererea procurorilor, formulata pe numele lui Sanda, in dosarul certificatelor de revolutionari emise in cazul unor persoane despre care anchetatorii spun ca nu ar fi avut dreptul, a fost admisa de instanta. Decizia privind arestarea preventiva a lui Sanda nu este, insa, definitiva, astfel ca fostul secretar de stat o poate contesta.

Trebuie spus faptul ca Adrian Sanda nu este singurul cercetat in dosarul de fata care ajunge in arest, alte trei persoane fiind arestate preventiv. Dar si ca, in cazul celui dintai, premierul l-a lasat fara functie la scurta vreme de cand s-a aflat ca a ajuns in vizorul anchetatorilor de la Parchetul General.

sursa foto: Express de Banat


1 Comentariu la Fostul secretar de stat Sanda, arestat preventiv

  1. scridon radu-lucian

    REVOLUTII.Toate au avut la baza un ideal pentru o viata normala.Unele au fost violente urmate de numeroase victime si tragedii umane,altele pasnice cu transformari spectaculoase dupa preluarea atributiilor fostelor guvernari.Insa,in toate revolutiile au aparut profitori de toate nuantele a caror unic scop a fost o acumulare de averi, in dispret total fata de cei cu un crez nobil si care au pierit pentru binele natiei.Totusi, cum de s-a ajuns la o asemenea situatie ??Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!