AcasăNewsFostul principe Nicolae scapa de acuzatiile de lovire

Fostul principe Nicolae scapa de acuzatiile de lovire

Se poate spune ca tanarul rasufla usurat, odata ce a scapat de acuzatiile de lovire, aparute dupa incidentul de zilele trecute. Acuzatii ce i-ar fi fost aduse pe fondul incercarii acestuia de a ajunge sa-si vada bunicul, aflat, intr-o stare delicata din punct de vedere al sanatatii, la resedinta Regelui, din Elvetia.

Tanarul nu a reusit sa isi vada bunicul

Concret, infirmierele la care se facea referire dupa incidentul din ziua ce a precedat sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil – care il ingrijesc pe fostul suveran – nu au depus plangere la adresa lui Nicolae. A spus-o chiar aparatorul legal al tanarului nepot al Regelui Mihai. Chiar si asa, tanarul mai are de infruntat o acuzatie. „A ramas numai plangerea depusa de Casa Regala pentru violare de domiciliu. Celelalte persoane aparent implicate n-au depus nicio plangere penala impotriva lui”, a explicat, sambata, la Antena 3, avocatul fostului principe Nicolae.

De altfel, Radu Enache a explicat faptul ca unica persoana care poate formula o plangere de acest gen este cea vatamata, ceea ce inseamna ca „de fapt, Casa Regala nu putea depune plangere penala in numele infirmierelor”.

Cititi si: Scandal la usa casei Regelui Mihai, din Elvetia

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger