AcasăNewsFostul primar Gheorghe Stefan, din nou la DNA: "am dat declaratie de...

Fostul primar Gheorghe Stefan, din nou la DNA: „am dat declaratie de martor”

Gheorghe Stefan

Fostul lider democrat-liberal care a condus, la un moment dat, primaria din Piatra Neamt a ajuns o data in plus, de aceasta data joi, in fata procurorilor anticoruptie.

Gheorghe Stefan

UPDATE: Intrebat, la plecarea de la Directia Nationala Anticoruptie, daca prezenta sa la DNA ar avea legatura cu social-democratul Arsene (retinut joi de DNA-n.r), omul de afaceri a rapuns: „nu-l cunosc. Nu pot sa va dau niciun amanunt, eu am dat o declaratie de martor”.

Cat priveste cauza in care spune ca a dat declaratia, Stefan a declarat ca „e dosar nou, bineinteles. Nu pot sa va spun (…) Nu vreau sa fiu colaborator (al DNA-ului-n.n), vreau sa se faca dreptate (…) sunt omul care voi spune numai adevarul”.

Stefan a trecut pragul sediului central al DNA-ului in cursul dupa-amiezii. Pana la momentul de fata nu se cunosc mai multe detalii cu privire la motivele pentru care fostul primar Gheorghe Stefan, cunoscut multora si drept „Pinalti”, s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie.

Ramane de vazut daca fostul politician va face declaratii la plecarea de la DNA.

Intre timp va amintim ca Gherghe Stefan a fost eliberat conditionat, toamna trecuta, dupa ce a executat o parte din pedeapsa decisa de instanta in dosarul „Microsoft”.

author avatar
Cristina Stefan
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger