Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul presedinte ANI ramane in arest preventiv

Fostul presedinte ANI ramane in arest preventiv

Autor:

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, mentinerea in stare de arest preventiv a lui Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate.

 

horia georgescu 596x500 Fostul presedinte ANI ramane in arest preventiv

Fostul sef ANI este acuzat de comiterea a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave. Georgescu este considerat personajul principal al unui grup infractional organizat specializat in comiterea de infractiuni bazate pe supraevaluarea unor bunuri imobile.

Conform procurorilor, Horia Georgescu si acolitii sai, printre care deputatii Theodor Niculescu si Marko Attila Gabor, au prejudiciat statul cu peste 75 de milioane de euro.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, “sa respinga, ca nefondate, contestatiile formulate de inculpatii Iuoras Mihnea Remus, Nicolescu Theodor Catalin, Popa Mocanu Ingrid Luciana, Georgescu Horia, Visoiu Gheorghe, Canangiu Constantin Catalin impotriva incheierii din 14 aprilie 2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Sectia Penala, pronuntata in dosarul nr. 1417/1/2015, prin care s-a mentinut arestarea preventiva”.

Magistratii au admis contestatia formulata de Neculai Nistor si i-au inlocuit acestuia masura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-08-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!