AcasăNewsFostul presedinte al Bancii Alexandria a sarit pe-o menajera

Fostul presedinte al Bancii Alexandria a sarit pe-o menajera

Septuagenarul Abdel Salam Omar, saltat de NYPD de la Hotelul Perre, dupa ce a hartuit o menajera

„Efectul DSK” asupra „anemonelor” face victime. Bancherul egiptean Mahmoud Abdel Salam Omar a fost arestat la New York dupa ce a agresat sexual o menajera.

Septuagenarul Abdel Salam Omar, saltat de NYPD de la Hotelul Perre, dupa ce a hartuit o menajera

Salam Omar, in varsta de 74 de ani, a fost presedintele uneia dintre cele mai mari banci din Egipt, Banca Alexandria, iar in prezent conduce El-Mex Salines Co, cel mai mare producator de sare din apa de mare din Orientul Mijlociu. Acesta ocupa un apartament de 900 de dolari pe noapte la Hotelul Pierre, din Manhattan. Duminica a solicitat sa i se aduca in camera servetele si a asteptat-o pe menajera doar in pijama.

Pe urmele lui DSK

Ca si DSK, de cum a intrat femeia, in varsta de 44 de ani, a incuiat usa si a sarit pe ea. Mai delicat, totusi, decat fostul sef al FMI. In sensul ca a alergat-o prin apartament, a mai prins-o, a mai sarutat-o, iar a alergat-o, a pipait-o pe sani si pe fese, dupa care… i-a cerut numarul de telefon. Menajera a declarat ca s-a luptat cu bruta septuagenara si cum a scapat, a povestit incidentul colegilor. Acestia i-au zis ca trebuie sa raporteze sefului ei direct, care intra de serviciu luni. Chiar daca plangerea a fost facuta o zi mai tarziu, NYPD a socotit ca e credibila si l-au dus pe magnatul egiptean la Circa 19, unde este anchetat.

Si ele intra singure…

Ca si in cazul DSK, i s-a retinut in sarcina sechestrare de personae, abuz sexual, hartuire sexuala, atingere corporala cu forta, mai putin tentativa de viol, ceea ce ii poate reduce din anii de puscarie pe care ar putea sa-i ia. DSK, pentru agresiunea petrecuta in urma cu doua saptamani asupra cameristei de la Sofitel, risca 25 de ani de puscarie. Acest incident aduce din nou in prim plan regulile hoteliere. Cea mai importanta regula care a fost incalcata in ambele cazuri, al lui DSK si al lui Abdel Salam Omar, este interdectia ca o menajera sa intre neinsotita intr-o camera ocupata, mai ales in hotelurile de lux!

author avatar
Adina Mutar
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger