Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Fostul ministru Vreme, trimis in instanta

Fostul ministru Vreme, trimis in instanta

Autor:

Reprezentantii DNA il trimit pe Valerian Vreme in judecata, sub control judiciar. Cauza va fi judecata de catre magistratii Curtii Supreme.

 

valerian vreme 598x500 Fostul ministru Vreme, trimis in instantaFostul ministru al Comunicatiilor e acuzat de procurori de abuz in serviciu, intr-un dosar ce vizeaza licente Microsoft pentru scoli, in care anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu adus Ministerului in cauza de peste 11, 2 milioane de euro.

In cazul de fata, anchetatorii au transmis, printre altele, intr-un comunicat, faptul ca “in perioada septembrie 2010 – februarie 2012, Vreme Valerian, in calitate de ministru al comunicatiilor si tehnologiei informatiei, cu incalcarea dispozitiilor legale privind achizitiile publice, a incheiat, fara organizarea unei licitatii publice, cu D.Con-Net AG, lider al unei asocieri de firme, un contract ce avea ca obiect inchirierea, pe o durata de 16 luni si 13 zile, cu optiune de cumparare, a drepturilor neexclusive de utilizare a produselor software Microsoft in scoli”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!